NaslovnaMoto SportDomaći SportZa vikend nastavak enduro sezone u Srbiji

Za vikend nastavak enduro sezone u Srbiji

-

Duga letnja pauza u enduro disciplini konačno se završava i takmičare će ovog vikenda ugostiti ekipa Jazavaca iz Raške. Učešće će uzeti respektabilan broj takmičara.

Moto savez Srbije objavio je najavu predstojeće enduro trke. Da se ne bismo ponavljali i “prepisivali” njihovu najavu, prenosimo je u celosti, onako kako je Moto savez Srbije napisao:

Posle preduge letnje pauze, takmičari enduro discipline se konačno vraćaju u šumu. Ovog vikenda domaćini će biti Jazavci iz Raške koji najavljuju neverovatnu zabavu u rudniku.

Prijave za trku završavaju se večeras, a do sada je prijavljeno 87 takmičara, od čega 9 u A klasi, 29 u B klasi i 49 u C klasi. Jazavci će na trci takođe bodovati i Juniore i Seniore.

Sve počinje u petak 23.09. od 18:00 gde će se u Ibarskoj ulici, u prostorijama kluba vršiti registracija takmičara, nakon čega će uslediti finale noćnog prologa od 19:00, dok je sam prolog planiran za 20:00.

Za vikend nastavak enduro sezone u Srbiji
Za vikend nastavak enduro sezone u Srbiji

Subota je rezervisana za prvi trkački dan i to u kamenolomu Korlaće. Kompletan program kreće od 09:00, a prva trka planirana je za 11:00, dok je završetak dana u 16:00.

Start drugog trkačkog dana je u nedelju u Ibarskoj ulici od 09:30, a planirano je da traje do 17:00, nakon čega će uslediti proglašenje.

BJBikers redakcija želi svim takmičarima uspešno i pre svega bezbedno takmičenje. Na forumu smo otvorili temu povodom nastavka enduro sezone. Ukoliko želite u temi na forumu možete diskutovati ili sa drugim članovima foruma dogovoriti posetu trci. Do teme možete doći klikom ovde.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.