NaslovnaMoto GaražaOdržani prvi Suzuki demo dani u Srbiji

Održani prvi Suzuki demo dani u Srbiji

-

Krajem prošlog meseca, tačnije od 21. do 23. juna održani su prvi Suzuki demo dani u Srbiji u organizaciji firme Euro Sumar, zvaničnog uvoznika za Suzuki, Moto Morini i SYM.

Euro Sumar kao jedini pravi i ovlašćeni uvoznik Suzuki motocikala za Srbiju već neko vreme se trudi da dovede Suzuki na nivo koji zaslužuje u Srbiji. U skladu sa tim organizovani su Suzuki demo dani na kojem su učesnici imali prilike da probaju gotovo sve motocikle iz trenutne postojeće Suzuki game.

Organizovani su trodnevni demo dani. Prvi dan, odnosno petak 21. jun bio je press dan zatvorenog tipa na kojem su bili pozvani novinari i infulenseri iz auto – moto redakcija, dok su subota i nedelja 22. i 23. jun bili otvorenog tipa, za sve učesnike koji su se ranije prijavili.

Održani prvi Suzuki demo dani u Srbiji
Održani prvi Suzuki demo dani u Srbiji Foto: Stavrography

Tokom subote i nedelje, učesnici su imali prilike da probaju sledeće motocikle iz Suzuki ponude:

SV650, V-Strom 650XT, V-Strom 800, V-Strom 800DE, GSX-8R, GSX-8S, GSX-S1000, GSX-S1000GX, GSX-S1000GT, V-Strom 1050DE i GSX-R 1300 Hayabusa.

Za učesnike u subotu i nedelju bile su organizovane grupne vožnje i ture od oko 40 km. Euro Sumar se potrudio da svi učesnici budu maksimalno bezbedni, tako da je u ceo projekat uključena i saobraćajna policija. Tokom oba dana sve grupe su imale pratnju sa saobraćajnim policajcem na motociklu.

Održani prvi Suzuki demo dani u Srbiji
Foto: Stavrography

Tokom oba dana Suzuki demo dane je posetilo nešto preko 180 učesnika koji su probali neke od motocikala iz ponude.

Euro Sumar je na ovaj način omogućio potencijalnim zainteresovanim kupcima da isprobaju neke od motocikala, a najviše pažnje privukli su GSX-S1000GT, GSX-S1000GX, V-Strom 1050DE, V-Strom 800DE, kao i GSX8R i GSX-8S.

Zahvaljujemo se firmi Euro Sumar na pozivu i učestovanju na Suzuki demo danima i prilici da probamo sve motocikle iz Suzuki game.

Sve informacije oko Suzuki motocikala možete dobiti u Euro Sumar salonu na adresi Vojislava Ilića 145 u Beogradu ili možete posetiti njihovu veb stranicu.

Ukoliko ste bili učesnik Suzuki demo dana, vaše utiske možete ostaviti u temi na forumu.

Foto: Stavrography

Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 

This field is required.

Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.