NaslovnaMoto GaražaSuzuki Vector iz Horgoša predstavio novi V-Strom 1050 i 650

Suzuki Vector iz Horgoša predstavio novi V-Strom 1050 i 650

-

Proteklog vikenda BJBikers redakcija je imala priliku da poseti prezentaciju Suzuki V-Strom -a 1050 i V-Strom -a 650 za 2020. godinu, u organizaciji firme Vector iz Horgoša.

Prezentacija je obavljena u prostranoj i prijatnoj prostoriji moto kluba u Horgošu. Domaćin prezentacije je bila firma Vector, koja je ovlašteni serviser i koncesionar za Suzuki brend. U prijatnoj atmosferi predstavljeni su jedni od najpopularnijih motocikala u svom segmentu.

Suzuki je za ovu godinu obavio odličan posao predstavivši kupcima potpuno redizajniran Suzuki V-Strom 1050. Veliki V-Strom je dobio mnoštvo novina, a pri tome se ipak vratio svojim korenima sa retro dizajnom inspirisanim začetnikom ove serije, modelom DR Big 800.

Suzuki V-Strom 1050 zadržao je identičnu radnu zapreminu agregata koja iznosi 1.037 cm3, ali su zato gotovo sve bitne komponente unutar agregata redizajnirane. Kvačilo je takođe totalno izmenjeno u cilju lakše promene stepena prenosa, a agregat zadovoljava i Euro5 emisione norme.

Suzuki Vector iz Horgoša predstavio novi V-Strom
Suzuki Vector iz Horgoša predstavio novi V-Strom Foto: Bjbikers.com

V-Strom 1050 dobio je i unapređen elektronski paket koji pruža vozaču sve što mu je potrebno za bezbednu i udobnu vožnju, a pri tome nema previše podešavanja koja znaju da zakomplikuju život vozaču.

Što se samog izgleda tiče, kao što smo spomenuli, V-Strom 1050 vuče gene od modela DR Big 800. Na našu sreću, jedan od gostiju prezentacije došao je upravo sa DR 800S, pa smo imali priliku da se i uživo uverimo u sličnosti između ove dve verzije.

Suzuki DR 800
Foto: Bjbikers.com

Osim „velikog“ V-Stroma, na prezentaciji je bio izložen i „mali“ V-Strom 650,  koji je takođe veoma popularan.

Budući da smo novi V-Strom 1050 ranije već detaljno predstavili, predlažemo vam da kompletno predstavljanje pročitate ovde.

Na prezentaciji je bio prisutno nekoliko desetina posetilaca koji su došli po pozivu organizatora. Za sve prisutne organizator je izdvojio dovoljno vremena, kako bi svi bili upoznati sa tehničkim detaljima predstavljenih motocikala, kao i o uslovima kupovine.

Suzuki Vector iz Horgoša predstavio novi V-Strom
Suzuki Vector iz Horgoša predstavio novi V-Strom Foto: Bjbikers.com

Za više detalja oko uslova same kupovine kao i servisiranja motocikala, predlažemo da posetite web stranicu firme Suzuki Vector, do koje možete doći klikom na Suzukimotor.rs.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka oko 10h šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 

This field is required.

Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.