August 20, 2022
NaslovnaMoto GaražaAuto Moto Berza - Sajam motocikala u Novom Sadu 3 - 5....

Auto Moto Berza – Sajam motocikala u Novom Sadu 3 – 5. septembar

-

Predstojećeg vikenda očekuje nas sajam motocikala i automobila u Novom Sadu. Auto moto berza već treću godinu za redom organizuje sajam motocikala i promovisanje automobilizma. Sajam će se održati od 3 – 5. septembra, a u daljem tekstu prenosimo zvanično saopštenje organizatora i mapu sajma.

Auto moto berza, od 3. do 5. septembra u halama, Auli i na otvorenom prostoru Novosadskog sajma, u organizaciji Savez vozača Vojvodine, treću godinu zaredom donosi više različitih segmenata, koji  objedinjeni  promovišu automobilizam, donose povoljnije uslove pri kupovini automobila, opreme i delova, a uz intresantan program osmišljen da odgovara svim uzrastima i zabavu za posetioce.

Prvi put, ove godine biće ponuđena test vozila dilera i distributera vodećih svetskih brendova.  Prema statistici, najviše automobila proda se u prvoj polovini godine, a test vozila se za promociju koristi nekoliko meseci. Upravo tim vozila biće proširen asortiman, više nego atraktivnom cenom za kupce. Novitet u 2021. je i izložba kamiona i okupljanje profesionalnih vozača, za koje se pripremaju edukativni sadržaji, takmičenja  i druženje. Kvalitet više manifestacija dobija i ponudom nautičkog programa i plovila.

Auto Moto Berza - Sajam motocikala u Novom Sadu
Auto Moto Berza – Sajam motocikala u Novom Sadu Foto: Bjbikers

Neće izostati ni ponuda polovnih automobila, kao ni Izložba oldtajmera. Ljubitelji starovremenih vozila mogu da očekuju bogatu i raznovrsnu  ponudu, a ove godine akcenat će biti na Mercedesovim modelima. Kada je reč o modifikovanim kolima, publiku će dočekati atraktivniji modeli nego prethodnih godina, a priprema se i kvalitetniji i bogatiji program za ljubitelje custom vozila. Biće ponuđena i oprema, tako da će posetioci na licu mesta moći da kupe sve što im je potrebno za realizaciju ideje. Auto i moto klubovi i udruženja iz Srbije i regiona, promovisaće aktivnosti sa ciljem da okupe bivše, sadašnje i buduće vozače, kolekcionare i entuzijaste. Jedan od omiljenih segmenata za publiku, drift zabavni program – “Car Show”, biće održan trećeg dana manifestacije i donosi novine i iznenađenja.

Deo moto segment će uz promociju modela vodećih svetskih brendova i mogućnost kupovine po pristupačnim cenama, biti i kraj moto sezone, veliki defile dvotočkaša kroz grad, dolazak na Auto moto berzu, muzički program i akrobacije i egzibicije “bajkera”.

Tokom Auto moto berze, od 3. do 5. septembra na Novosadskom sajmu, biće obavezno poštovanje svih preporučenih mera prevencije za organizatore, izlagače i posetioce, a u cilju sprečavanja širenja koronavirusa.

Za komentare i diskusiju o predstojećem održavanju auto moto berze, možete posetiti i našu temu na forumu.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.