Kao što znate, lansirali smo moto časopis BJBikers Magazin pre dva meseca, sa željom da pružimo kvalitetan magazin namenjen motociklistima i svima koji tek planiraju da uđu u svet motociklizma. U Srbiji odavno ne postoji domaći časopis. Razloga za to i opravdanja ima raznih, ali odlučili smo da to promenimo. Mi ćemo dati sve od sebe da vam svakog meseca donesemo nove, vanvremenske tekstove koji će vam biti zanimljivi i korisni ne samo tog meseca, već i nakon godinu, dve. Na vama je da procenite da li smo u tome uspeli. 🙂

Trenutno je prodaji aprilski broj, izdanje broj 3. Upravo završavamo pripremu četvrtog, majskog izdanja koje će se pojaviti na kioscima krajem ovog meseca.

Ukoliko niste kupili svoj BJBikers Magazin, pozivamo vas da posetite najbliži kiosk iz lanca MojKiosk i nabavite svoj primerak. Verujemo da ćete uživati u materijalu koji smo za vas pripremili, a imajte na umu da kupovinom svog primerka nas značajno podržavate u smislu opstanka.

U aktuelnom aprilskom broju, možete pročitati sledeće:  
– novosti o registraciji mopeda prema novom zakonu
– predstavljanje novih modela motocikala (Aprilia RSV 1100 Factory, električni Zero SR/F, Moto Guzzi V85 TT, Yamaha WR450F…)
– uveli smo predstavljanje polovnjaka – Kawasaki ER5
– nastavak istorijata Honde
– korisne savete o bezbednoj vožnji u saobraćaju
– o održavanju BMW R1200 GS Adventure iz 2006.
 – drugi deo putopisa kroz Iran i Kazahstan, kao i jednodnevni izlet po zapadnoj Srbiji
– tehničke zanimljivosti sa MotoGP i WSBK takmičenja 
– i puno korisnih informacija. 

Bjbikers magazin

Ukoliko želite da dobijate svaki primerak na kućnu adresu čim izađe iz štampe, najbolje je da se pretplatite na sezonu 2019.

Uživajte!