October 23, 2020
Naslovna Edukacija Intervju: Kako je biti test vozač i koji su glavni problemi motociklista...

Intervju: Kako je biti test vozač i koji su glavni problemi motociklista u saobraćaju

-

Posao test vozača motocikala zvuči kao posao iz snova, što u principu i jeste. Međutim, kao i svaki posao i testiranje motocikala može da bude naporno, a da ne spominjemo i opasno. Budući da dosta vas čita naše tekstove i testove motocikala (i hvala vam na tome), Nemanja Oblaković sa njegovog you tube kanala napravio je intervju sa mnom.

U interviju smo osim oko uloge test vozača pričali i o drugim problemima vezanim za motociklizam. Dotakli smo se problema povećanog broja nezgoda u kojima su učestvovali motociklisti, nenošenja zaštitne opreme, ali i raznih drugih tema. Ukoliko vas zanima ova tema, možete pogledati video koji ostavljam u prilogu.

Cilj ovog videa je skretanje pažnje na to da je vožnja motocikla predivna stvar, ali da se takođe moramo pridržavati saobraćajnih propisa, kao i da moramo nositi zaštitnu opremu bez izuzetka.

Nadamo se da će vam se ovaj video svideti.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Pisanje tekstova za motociklističke magazine i sajtove počeo sam da radim 2013. godine iz strasti prema motociklima i moto sportu. Svoje prve "korake" započeo sam na dvotaktnim motorima koje obožavam i dan danas. Za mene motori predstavljaju strast, način življenja i smisao života. Ništa me u životu toliko ne dotiče kao zvuk motora... Poštujte sebe, nosite kacigu i ne konzumirajte alkohol dok vozite!
18,368FanovaLajkuj
1,287PratilacaZaprati
114PratilacaZaprati
119PretplatnikaPretplatite se