NaslovnaEdukacijaIntervju: Kako je biti test vozač i koji su glavni problemi motociklista...

Intervju: Kako je biti test vozač i koji su glavni problemi motociklista u saobraćaju

-

Posao test vozača motocikala zvuči kao posao iz snova, što u principu i jeste. Međutim, kao i svaki posao i testiranje motocikala može da bude naporno, a da ne spominjemo i opasno. Budući da dosta vas čita naše tekstove i testove motocikala (i hvala vam na tome), Nemanja Oblaković sa njegovog you tube kanala napravio je intervju sa mnom.

U interviju smo osim oko uloge test vozača pričali i o drugim problemima vezanim za motociklizam. Dotakli smo se problema povećanog broja nezgoda u kojima su učestvovali motociklisti, nenošenja zaštitne opreme, ali i raznih drugih tema. Ukoliko vas zanima ova tema, možete pogledati video koji ostavljam u prilogu.

Cilj ovog videa je skretanje pažnje na to da je vožnja motocikla predivna stvar, ali da se takođe moramo pridržavati saobraćajnih propisa, kao i da moramo nositi zaštitnu opremu bez izuzetka.

Nadamo se da će vam se ovaj video svideti.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.