NaslovnaEdukacijaPrijavite se za koristan seminar o vožnji na stazi

Prijavite se za koristan seminar o vožnji na stazi

-

U poslednjih nekoliko godina vožnja na stazi postaje sve popularnija kao vid usavršavanja tehnike vožnje i generalno amaterskog moto sporta. Pritom, vožnja stazi direktno doprinosi povećanju bezbednosti u saobraćaju tako što brzu vožnju sa ulice premešta u bezbedno okruženje – trkačku stazu. Ukoliko ste zainteresovani za vožnju na stazi, a niste to probali, imate sada priliku da posetite seminar na kome ćete moći da čujete korisno predavanje i savete o vožnji na stazi.

Asocijacija za Bezbednost Motociklista (ABM) i GRAWE osiguranje uz podršku BMW MOTORRAD Srbija organizuju besplatnu moto radionicu na kojoj će biti obrađena tema vožnje na stazi. Moderator radionice biće Vladimir Jevtić kao predstavnik ABM organizacije, a o vožnji na stazi pričaće gosti iz različitih moto ogranizacija i podeliće svoje bogato iskustvo (Moto Savez Srbije, FIM delegat za bezbednost na trkačkoj stazi, BJB Trackday organizatori, Crveni krst Srbija, Moto Land Srbija i drugi).

Budući da veliki broj vozača dolazi bez prethodnog iskustva o tehnici sportske vožnje na stazi, seminar o vožnji na stazi za cilj ima da odgovori na sledeća pitanja:

  • šta podrazumeva bezbedan ulazak u svet sportske vožnje motocikla?
  • Koje su specifičnosti sportskog stila vožnje?
  • Povećanje sopstvene bezbednosti na stazi?
  • Pravilan izbor zaštitne opreme?
  • Podešavanje i priprema motocika, itd.

Trackday.rs organizacija godinama unazad je stekla veliko iskustvo u organizaciji vožnje na stazi i preko ove organizacije sa vožnjom na stazi upoznao se veliki broj vozača. U skladu sa tim, predavanje će držati i predstavnici Trackday.rs organizacije.

seminar o vožnji na stazi
Foto: abm.rs

Radionica i seminar o vožnji na stazi održaće se 20. novembra 2021. godine u 11.00 časova i predviđeno je da traje do 15.00 časova. Radionica biće realizovana u prostorijama Grawe osiguranja na adresi Bulevar Mihajla Pupina 115D, moto konferencijska sala, prizemlje.

Prijave za seminar možete izvršiti na sledećem linku: https://abm.rs/smart-moto-workshop/.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, možete se obratiti organizatoru na e-mail adresu info@abm.rs ili na broj telefona: + 381 64 8597 940.

Saveti u vezi sa sportskom vožnjom na stazi mogu da doprinesu svakom motociklisti, te vam toplo preporučujemo da se prijavite i proširite svoje vidike i znanje. Mesta su ograničena, te vam savetujemo da se što pre prijavite.

Za diskusiju o ovom događaju, posetite temu na forumu.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.