NaslovnaMoto SportIzašao novi MotoGP kalendar - Buriram posle Aragona

Izašao novi MotoGP kalendar – Buriram posle Aragona

-

Zbog otkazane prve MotoGP trke u Kataru i odložene trke u Tajlandu, DORNA, organizator MotoGP šampionata bila je prinuđena da izvrši promene u MotoGP rasporedu. Iz tog razloga izašao je novi MotoGP kalendar u koji su unete izmene.

Iako će vozači sada imati nešto više slobodnog vremena do prve trke koja će (nadamo se) se voziti 05. aprila u Teksasu, ostatak MotoGP šampionata biće prilično gust.

Odložena trka na Tajlandu pomerena je za 4. oktobar i voziće se samo nedelju dana posle trke na Aragonu. To će biti popriličan stres za vozače i ekipe jer će odmah posle Aragona, morati da lete za Tajland i da se spreme za novi trkački vikend.

Izašao novi MotoGP kalendar
Izašao novi MotoGP kalendar

Nadamo se da tokom ostatka sezone nećemo imati više otakzivanja i odlaganja trka i da će sezona započeti u normalnom ritmu počev od trke u Teksasu.

Za diskusiju o MotoGP šampionatu predlažemo da posetite deo foruma posvećenog moto sportu.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka oko 10h šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.