July 2, 2020
Naslovna Moto Sport Izašao novi MotoGP kalendar - Buriram posle Aragona

Izašao novi MotoGP kalendar – Buriram posle Aragona

-

Zbog otkazane prve MotoGP trke u Kataru i odložene trke u Tajlandu, DORNA, organizator MotoGP šampionata bila je prinuđena da izvrši promene u MotoGP rasporedu. Iz tog razloga izašao je novi MotoGP kalendar u koji su unete izmene.

Iako će vozači sada imati nešto više slobodnog vremena do prve trke koja će (nadamo se) se voziti 05. aprila u Teksasu, ostatak MotoGP šampionata biće prilično gust.

Odložena trka na Tajlandu pomerena je za 4. oktobar i voziće se samo nedelju dana posle trke na Aragonu. To će biti popriličan stres za vozače i ekipe jer će odmah posle Aragona, morati da lete za Tajland i da se spreme za novi trkački vikend.

Izašao novi MotoGP kalendar
Izašao novi MotoGP kalendar

Nadamo se da tokom ostatka sezone nećemo imati više otakzivanja i odlaganja trka i da će sezona započeti u normalnom ritmu počev od trke u Teksasu.

Za diskusiju o MotoGP šampionatu predlažemo da posetite deo foruma posvećenog moto sportu.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka oko 10h šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Pisanje tekstova za motociklističke magazine i sajtove počeo sam da radim 2013. godine iz strasti prema motociklima i moto sportu. Svoje prve "korake" započeo sam na dvotaktnim motorima koje obožavam i dan danas. Za mene motori predstavljaju strast, način življenja i smisao života. Ništa me u životu toliko ne dotiče kao zvuk motora... Poštujte sebe, nosite kacigu i ne konzumirajte alkohol dok vozite!
17,836FanovaLajkuj
1,287PratilacaZaprati
105PratilacaZaprati
119PretplatnikaPretplatite se