NaslovnaMoto GaražaMoto Bike održao prvu Tomosijadu

Moto Bike održao prvu Tomosijadu

-

U subotu u prepodnevnim časovima se ispred firme Moto Bike u Kaću okupio veliki broj Tomos mopeda i motocikala. Razlog za ovo okupljanje je rezultat inicijative firme Moto Bike iz Kaća koja je organizovala prvu Tomosijadu.

Veliki broj gostiju došao je ne samo iz Vojvodine, već i iz drugih delova Srbije, kao i iz Bosne. Okupljanje, vožnjica i druženje, sve je bilo na vrhunskom nivou.

Pošto reči ne mogu da potpuno da opišu ono što se događalo, predlažem da pogledate video koji Moto Bike pripremio:

Nadamo se da će Tomosijada pređi u tradiciju i da će se i sledeće godine održati slično okupljanje na kom ćemo moći da uživamo u razgledanju mopeda i motocikala na kojim smo svi započeli svoje prve kilometre.

Ukoliko ste bili na Tomosijadi, svoje utiske možete preneti i u temi na forumu.

Foto: Moto Bike


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.