NaslovnaMoto GaražaMoto Morini cenovnik za 2024. godinu

Moto Morini cenovnik za 2024. godinu

-

Moto Morini zastupljen je na našem tržištu par godina unazad. Dobra vest je da za popularni X Cape 650 i ostali motocikli trenutno važe povoljnije cene. U skladu sa tim predstavljamo Moto Morini cenovnik za 2024. godinu.

Firma Euro Sumar (ovlašćeni uvoznik za Suzuki i SYM) od 2022. godine postao je i zastupnik za Moto Morini koji je pre toga na tržište lansirao X Cape 650, Seiemmezzo SCR i Seiemmezzo STR. Prošle godine na EICMA sajmu motocikala predstavljeni novi modeli poput X Cape 1200 modela sa V2 agreatom radne zapremine od 1200 cm3.

Osim ta dva modela, predstavljeni su i Calibro, a predstavljeni su naked Corsaro 750 i Corsaro 750 Sport koji koriste V2 agregate radne zapremine 750 cm3.

Pomenuti modeli, kod nas bi trebalo da stignu do kraja ove i početkom sledeće sezone, a neke od njih već smo imali prilike da vidimo na Motopassion sajmu motocikala.

X Cape 650 nikad povoljniji

Moto Morini X Cape 650 se pokazao i dokzao kao sasvim solidan adventure motocikl koji za 2024. godinu dolazi po povoljnijim cenama.

X Cape 650 sa livenom felnom sada košta 6.950 EUR što je više nego povoljna cena za X Cape koji je zaista vredan pažnje. Verzija sa žbičanom felnom košta 7.250 EUR, dok X Cape 650 Gold Edition (takođe sa žbičanim felnama) košta 7.550 EUR.

Moto Morini X Cape 650
Foto: BJBikers

Seiemmezzo SCR i Seiemmezzo STR

Seiemmezzo SCR i Seiemmezzo STR su dva motocikla koja dele osnovu, to jest agregat i šasiju, ali su koncepcijski različiti. Seiemmezzo SCR spada u scrambler stil, sa Pirelli MT60 gumama, drugačijim upravljačem i totalno drugačijim grafikama koje plene pogledom.

Moto Morini Seiemmezzo SCR smo imali prilike da testiramo i ukoliko vas zanima, predlažemo da pročitate utiske na sledećem linku – Test Moto Morini Seiemmezzo SCR.

Cena za Seiemmezzo SCR za 2024. godinu iznosi 7.250 EUR

Moto Morini Seiemmezzo SCR
Foto: BJBikers

Seiemmezzo STR je više predviđen za vožnju isključivo na asfaltu. Poput SCR verzije i Seiemmezzo STR ima vanvremenski dizajn i odlične vozne karakteristike.

Seiemmezzo STR za 2024. godinu košta 6.950 EUR.

Moto Morini Seiemmezzo
Foto: Moto Morini

Uskoro više modela u ponudi

Već u junu ili julu meseca u Euro Sumar salon stiže i gorepomenuti Moto Morini Calibro (više o njemu možete pročitati na sledećem linku – Moto Morini Calibro). Za sad se ne zna tačno koliko će koštati. Ostali modeli stižu na naše tržište tokom sledeće godine i tu se najviše očekuje od X Cape 1200.

Za više informacija o Moto Morini, Suzuki ili SYM motociklima i skuterima, možete posetiti Euro Sumar salon u Beogradu na adresi Vojislava Ilića 145. Takođe, SYM i Moto Morini motocikle i skutere možete pogledati i u Novom Sadu u Autopromet Motors salonu na adresi Temerinska 52.

Utiske o Moto Morini cenovniku za 2024. godinu možete ostaviti u temi na forumu.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.