NaslovnaNajaveU subotu se održava Triumph demo dan!

U subotu se održava Triumph demo dan!

-

Ukoliko volite Triumph, onda imamo lepe vesti. Uvoznik za Triumph u subotu u Beogradu organizuje demo dan tokom kojeg ćete moći da probate neke od motocikala iz trenutne ponude!

Triumph je prošle godine uspešno organizovao demo dan, a ove godine nastavlja sa istom praksom kako bi približio ovaj brend ljubiteljima istog.

U subotu 20. aprila, ispred Triumph salona u Beogradu na adresi Autoput za Novi Sad 73 biće održan demo dan tokom kojeg će učesnici imati prilike da probaju neke od sledećih motocikala iz Inidan i Triumph game:

Indian

Springfield
FTR 1200 S
Sport Chief

Triumph

Tiger Sport 660
Trident 660
Scrambler 400 X
Scrambler 900
Tiger 900 Rally Pro
Bonneville T120
Street Triple 765 RS

Motocikli koji će biti u ponudi za probu su jedni od popularnijih iz ponude.

Propozicije za prijave

Ukoliko želite da vozite, sve što je potrebno je da se prijavite za Triumph demo dan putem Triumph Srbija instagram ili facebook stranice.

Potrebno je da posedujete vozačku dozvolu za kategoriju motocikla koji želite da vozite, kao i zaštitnu opremu.

Triumph Srbija instagram stranica

Triumph Srbija facebook stranica

Tiger Sport 660 predstavlja sport – turing sa tri cilindra koji se dobro kotira u svom segmentu. (Detalje o Tiger Sport 660 možete pročitati ovde).

Od manji trocilindraša na raspolaganju će biti i Tridend 660 koji nas je nedavno oduševio na BJBikers testu. Utiske sa testa možete pročitati na sledećem linku – Test Triumph Trident 660.

Triumph Trident 660
Foto: BJBikers magazin

Scrambler 400X je debitovao ove godine i imali smo prilike da ga među prvima testiramo u Valensiji. Utiske o Scrambler 400X modelu možete pročitati na sledećem linku – link.

Triumph Speed 400 i Scrambler 400X
Foto: Triumph

O Scrambler 900 modelu ne treba puno pričati. Triumph je nadaleko poznat po svojim scramblerima i možda imaju i najduži staž u proizvodnji ovog tipa motocikala.

Za ljubitelje klasika ovo je idealna prilika da se proba T120.

Ako pak tražiti sposoban adventure, na Triumph demo danu ćete imati prilike da probate moćni Tiger 900 Rally Pro. Trocilindraš sa 106,5 KS, dosta opreme, Showa ogibljenjem i Brembo Stylema kočionim sistemom.

Triumph cenovnik motocikala za 2024. godinu
Foto: Triumph

Za kraj, ono najslađe – Triumph Speed Tripe 765RS! Ne treba puno predstavljati Speed Triple 765RS, jer je dovoljno reći da se ovaj motocikl takmiči u SSP šampionatu i da se na nekim trkama nosio rame uz rame sa Yamahom R6, Ducati Panigale V2, MV Agustom 800, a identičan agregat se koristi i u Moto2 šampionatu.

Triumph Speed Triple 765RS Foto: Triumph

Dakle, prijave su u toku na Triumph Srbija instagram i Facebook stranici, a ukoliko bude mesta biće moguće prijavljivanje i na licu mesta.

Subota od 12.00 – 17.00 časova, Triumph salon u Beogradu na adresi Autoput za Novi Sad 73.

Za utiske nakon Triumph demo dana možete posetiti temu na forumu, istu temu možete koristiti i za dogovor za odlazak na demo dan.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.