NaslovnaMoto GaražaOtvoren novi Yamaha Barel salon i Motoshop u Novom Sadu

Otvoren novi Yamaha Barel salon i Motoshop u Novom Sadu

-

Novi Sad i Vojvodina bogatiji su za još jedan salon motocikala i moto opreme jer je Yamaha Barel proširila svoje poslovanje i u prestonici kulture.

U subotu 3. februara u Novom Sadu na adresi Partizanska 64a svečano je otvoren Yamaha Barel salon i motoshop. Barel je ovlašćeni uvoznik za celokupan Yamaha program motocikli/vanbrodski motori/ATV/Jet Ski/eBikes za teritoriju Srbije. Osim Yamaha motocikala, zastupaju i brendove moto opreme poput Shark i MT kaciga, Oxford, Seventy Degrees i Bering opreme.

U sklopu salona nalazi se i servis opremljen po Yamaha standardima uz iskusne servisere sa dobrim poznavanjem Yamaha programa.

Otvoren novi Yamaha Barel salon i Motoshop u Novom Sadu
Foto: Produkcija 46

Tokom otvaranja salona ekskluzivno je predstavljena Yamaha Tenere 700 World Rally koja predstavlja napredniju i opremljeniju verziju popularne Tenere.

Priličan broj posetilaca smenjivao se tokom celog dana, a zaposleni u Barelu domaćinski su se potrudili da svi posetioci uživaju.

Otvaranje salona u Novom Sadu Barel je svoje poslovanje proširio na još jedan grad budući da imaju otvorene salone u Nišu i Beogradu. Yamaha Barel vas poziva da posetite salon u Novom Sadu na pomenutoj adresi Partizanska 64a. Radno vreme salona je radnim danima od 10.00 – 18.00 i subotom od 10.00 – 15.00.

Takođe, možete posetiti i Barel Yamaha sajt ili Barel Motoshop sajt.

Ukoliko ste posetili Yamaha Barel salon i motoshop u Novom Sadu, svoj utisak možete ostaviti u temi na forumu.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.