August 17, 2022
NaslovnaNajavePokrećemo BJBikers magazin - pročitajte prvi broj!

Pokrećemo BJBikers magazin – pročitajte prvi broj!

-

Nakon nekoliko meseci uhodavanja BJBikers redakcije, odlučili smo da pokrenemo sopstveni magazin. Za početak će magazin biti dostupan samo u digitalnoj formi, ali želja nam je da ponudimo i štampanu verziju kada potvrdimo da smo na dobrom putu, tj. kada potvrdimo da se vama čitaocima ovaj magazin dopada.

Planiramo da vas svakog meseca obradujemo novim brojem, koji će imati novosti iz moto sveta, globalnog i domaćeg. Saznaćete sve o novim modelima motocikala, iz moto sporta, dalje kako da servisirate svoj motocikl, koju i kakvu opremu da kupite, kuda da putujete i slično. A biće tu i dodatnog sadržaja koji ćemo spremiti za vas.

Potrudićemo se da sa foruma izvučemo sve one zaboravljene bisere, putopise koje su pisali naši forumaši. Razne konstruktivne diskusije o korisnim temama ćemo sročiti u tekstove koji će ostati dobro složeni na našoj digitalnoj polici. Zabeležićemo bitne događaje iz našeg moto života, kao hroniku naše stvarnosti. Potrudićemo se da za vas pripremimo korisne savete za bezbedniju vožnju motocikla u saobraćaju. Uslišićemo vaše želje i predloge za tekstove, naravno.

Magazin će uvek biti dostupan i besplatan u digitalnom formatu, ali planiramo i štampani primerak uskoro. Kada budemo pokrenuli štampani primerak, uspostavićemo model godišnje pretplate za naše čitaoce i sistem distribucije kroz moto kanale.

U ovom prvom broju, našem prvencu, možete pročitati zanimljive tehničke članke o ogibljenju, predstavljanje nekoliko BMW, Ducati, Kawasaki i Beta motocikala, dalje prvi deo istorije Honde, korisne članke o bezbednosti u saobraćaju, kao i izveštaj sa naše, skoro završene akcije Moto Deda Mraz 2018.

Uživajte!

Za više detalja, pogledajte diskusiju na forumu.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Ivan Pavlović
Ivan Pavlović
Osnovao bjbikers.com sajt davne 2005. godine, sa idejom da okupi motocikliste koji vole putovanja, vikend vožnje, moto sport i samostalno popravljanje svojih dvotočkaša. Inicirao većinu tradicionalnih BJB akcija. Minimizovao je vožnju motocikla po gradu, fokusirao se na moto stazu i višednevna putovanja. Suprug, otac dvoje dece.