September 30, 2020
Naslovna Garaža Posetite Kawasaki virtuelni muzej

Posetite Kawasaki virtuelni muzej

-

Nastavljamo sa objavljivanjem virtuelnih muzeja motocikala. Danas smo pripremili Kawasaki virtuelni muzej. Ukoliko niste ispratili, ranije smo objavili tekstove u kojim ste mogli da pronađete linkove koji vode do Ducati i Honda virtuelnih muzeja.

Od velike japanske četvorke koju čine Honda, Suzuki, Yamaha i Kawasaki, jedino je Kawasaki taj koji iza sebe poseduje jednu veliku bratsku korporaciju. Kawasaki motocikle je “mali” deo velike Kawasaki korporacije koja pravi brze vozove, brodove, turbine i ko zna šta još.

Danas vam donosimo kratak obilazak kroz virtuelni muzej u kojem možete videti neke od legendarnih Kawasaki motocikala, ali i motocikle novije istorije.

Za ulazak u Kawasaki virtuelni muzej dovoljno je da kliknete na ovaj link.

Kawasaki virtuelni muzej
Foto: Kawasaki Press

Nadamo se da ćete uživati u poseti Kawasaki virtuelnog muzeja.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka oko 10h šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Pisanje tekstova za motociklističke magazine i sajtove počeo sam da radim 2013. godine iz strasti prema motociklima i moto sportu. Svoje prve "korake" započeo sam na dvotaktnim motorima koje obožavam i dan danas. Za mene motori predstavljaju strast, način življenja i smisao života. Ništa me u životu toliko ne dotiče kao zvuk motora... Poštujte sebe, nosite kacigu i ne konzumirajte alkohol dok vozite!
18,363FanovaLajkuj
1,287PratilacaZaprati
112PratilacaZaprati
119PretplatnikaPretplatite se