NaslovnaMoto GaražaIstorija MotocikalaPosetite Ducati virtuelni muzej

Posetite Ducati virtuelni muzej

-

Zbog ove teške situacije sa korona virusom čitavo čovečanstvo je stalo. Kao za inat, vreme napolju je prelepo, a mi vikende moramo da provedemo zatvoreni u kućama i stanovima. Zašto ovo nametnutno slobodno vreme ne iskoristite da posetite Ducati virtuelni muzej?

Iako su svi muzeji fizički zatvoreni, Ducati nudi mogućnost virtuelnog obilaska svog muzeja.

Ducati muzej

Prođite kroz istoriju Ducati motocikala i pogledajte sve legendarne motocikle na jednom mestu. Sve što je potrebno je da kliknete na ovaj link i da se prepustite “šetnji” kroz vreme i uživate u svim Ducati motociklima.

Ducati muzej
Ducati virtuelni muzej Foto: Ducati Press

U Ducati muzeju možete videti skoro sve motocikle koji su izašli pod imenom Ducati. U ovom muzeju sve je lepo skockano i svi motocikli posloženi su prema godinama nastanka, uspesima na trkama i slično.

Nadamo se da ćete uspeti da se opustite u Ducati muzeju i da ćete iz muzeja izaći raspoloženiji.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka oko 10h šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.