NaslovnaMoto GaražaPoslednje trke u šampionatu Srbije u enduro moto trkama!

Poslednje trke u šampionatu Srbije u enduro moto trkama!

-

Planina Rudnik i izazovne staze koje krije biće domaćin poslednjih enduro trka u šampionatu Srbije za ovu sezonu. Narednog vikenda, tačnije 15. oktobra svi enduro trkači imaće poslednji ispit pred zimsku pauzu.

Staze planine Rudnik pružaju pravi izazov za sve endnuro vozače, a ovaj poslednji trkački vikend treba da odluči i pitanje šampiona Srbije. Dakle, uzbuđenja i tenzije sigurno neće nedostajati i nedelja 15. oktobar biće prava prilika za sve gledaoce da uživaju u bravurama vozača enduro vožnje.

Organizatori pozivaju publiku da svojim prisustvom uveliča ovu trku i da osim uživanja u zvuku moćnih enduro mašina osete i čar netaknute prirode koja okružuje stazu i da se prepuste jednoj opuštenoj nedelji.

Poslednje trke u Šampionatu Srbije u enduro moto trkama!
Poslednje trke u šampionatu Srbije u enduro moto trkama!

Dakle, 15. oktobar, poslednje trke u šampionatu Srbije u enduro moto trkama vas očekuju!

Povodom trke u enduro šampionatu možete posetiti temu na forumu i ostaviti vaš utisak ili komentar.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.