NaslovnaMoto GaražaSchuberth kacige od sada i u Srbiji

Schuberth kacige od sada i u Srbiji

-

Schuberth kacige važe za jako kvalitetne kacige, koje smo do sad mogli da kupimo samo u inostranstvu. Međutim, u Srbiji od sada postoji i zvanični uvoznik brenda Schuberth, kod kojeg ćete moći da pronađete i kupite sve modele kaciga.

Firma Barel postigla je saradnju sa Schubert -om čime je postala njihov zvanični uvoznik za Srbiju.

Schuberth proizvodi zaštitne kacige 70 godina unazad. Od 1954. godine, motociklisti su imali mogućnost da nose zaštitne kacige tog brenda. Od osnivanja kompanije, proizvedeno je i prodato nebrojeno kaciga. Isto tako postoji i bezbroj zadovoljnih kupaca koji svoju Schuberth kacigu menjaju jedino za novu.

Kako bismo vas još bolje upoznali sa Schuberth brendom, predstavićemo ukratko gamu njihovih kaciga.

Schuberth C3 PRO

Jedna od najtiših kaciga, napravljena od visoko kvalitetnih materijala i testirana u najsurovijim uslovima kako bi krajnji korisnik bio maksimalno zadovoljan. Namenjena je sport/touring vozačima koji ne prave kompromise prilikom izbora kacige. Specijalni oblik kacige, koja je napravljena nakon istraživanja i testiranja u vazdušnom tunelu, pruža stabilnost i bez ikakvih turbulencija.

Schuberth kacige od sada i u Srbiji
Schubert C3 Pro Foto: Schuberth Press Schuberth kacige od sada i u Srbiji

Schuberth C4 BASIC

Od trenutka kada je nastala, Schuberth C4 Basic je bila klasa za sebe. Idealna za sve vozače, sport i touring, tiha i stabilna kaciga, napravljena za one vozače koji ne prave kompromise prilikom izbora kacige. To je sport/touring flip-up kaciga sa savršenom aerodinamikom, postignutom nakon brojnih istraživanja u vazdušnom tunelu u okviru Schuberth fabrike u Nemačkoj. C4 model kombinuje perfektan fit, udobnost na kraćim i dužim relacijama, veliko vidno polje, najbolju akustiku i aerodinamiku, čime je zagarantovano maksimalno uživanje i koncentracija tokom vožnje.

Schuberth kacige od sada i u Srbiji
Schubert C4 Basic Foto: Schuberth Press

Schuberth C4 PRO

Od trenutka kada je nastala, SCHUBERTH C4 PRO je bila popularna. Visoko kvalitetni enterijer kacige garantuje najbolji mogući fit, dok Coolmax materijali pružaju komfor u svim uslovima. Zahvaljujući samom obliku kacige, optimizovanom postavom oko vrata i mehaničkim dodacima, C4 postiže samo 85db pri 100km/h na naked motociklu. C4 model kombinuje perfektan fit, udobnost na kraćim i dužim relacijama, veliko vidno polje, najbolju akustiku i aerodinamiku, čime je zagarantovano maksimalno uživanje i koncentracija tokom vožnje.

Schuberth kacige od sada i u Srbiji
Schubert C4 Pro Foto: Schuberth Press

Schuberth E1

Predstavljamo Vam SCHUBERTH E1, adventure kacigu (jednu od najtiših), napravljenu za one vozače koji ne prave kompromise prilikom izbora kacige. Bilo da idete na posao ili na put oko sveta, E1 je model koji će Vam pružiti sigurnost i funkcionalnost flip-up kacige uz komfor i izgled adventure kacige. Upravo je E1 model sa savršenom aerodinamikom, postignutom nakon brojnih istraživanja u vazdušnom tunelu (u okviru Schuberth fabrike u Nemačkoj). Za 2020. godinu E1 stiže sa novim zadnjim spojlerom koji podiže stabilnost ove kacige na najviši mogući nivo i otklanja mogućnost turbulencija, čak i pri velikim brzinama (160 km/h +).

Schuberth E1
Schuberth E1 Foto: Schuberth Press

Više informacija o samim kacigama i cenama istih možete pronaći na sajtu firme Barel.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka oko 10h šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.