NaslovnaNajaveOdložen sajam motocikala Motopassion

Odložen sajam motocikala Motopassion

-

Redakcija Bjbikers magazina danas je dobila informacije koje se tiču održavanja sajma motocikala motopassion koji je zakazan za ovaj mesec.

Prema saopštenju koje je i samo rukovodstvo sajma izdalo, predstojeći sajam motocikala i automobila je odložen!

U saopštenju stoji sledeće:

Saopštenje u vezi sa COVID-19 i planiranim manifestacijama:

Beogradski sajam će sprovesti odluku Vlade Republike Srbije kojom se zabranjuje održavanje javnih skupova u zatvorenim prostorima za više od 100 ljudi. Imajući u vidu dalji razvoj situacije u vezi sa pojavom korona virusa, Beogradski sajam će u narednom periodu odložiti sajamske manifestacije „DDOR BG CAR SHOW“, Međunarodni sajam motocikala – Motopassion i Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova.

Kao kompanija, koja prvenstveno vodi računa o zajednici u kojoj posluje, blagovremeno ćemo obaveštavati javnost o daljim aktivnostima i planiranom programu.

Odložen sajam motocikala
Odložen sajam motocikala Foto: beogradski sajam Press

Nije tačno precizirano kada se planira održavanje sajma, ali bićete blagovremeno obavešteni.

Za diskusiju predlažemo da svratite do teme na forumu Moto sajam 19 – 25. mart 2020.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka oko 10h šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.