September 27, 2020
Naslovna Najave Odložen sajam motocikala Motopassion

Odložen sajam motocikala Motopassion

-

Redakcija Bjbikers magazina danas je dobila informacije koje se tiču održavanja sajma motocikala motopassion koji je zakazan za ovaj mesec.

Prema saopštenju koje je i samo rukovodstvo sajma izdalo, predstojeći sajam motocikala i automobila je odložen!

U saopštenju stoji sledeće:

Saopštenje u vezi sa COVID-19 i planiranim manifestacijama:

Beogradski sajam će sprovesti odluku Vlade Republike Srbije kojom se zabranjuje održavanje javnih skupova u zatvorenim prostorima za više od 100 ljudi. Imajući u vidu dalji razvoj situacije u vezi sa pojavom korona virusa, Beogradski sajam će u narednom periodu odložiti sajamske manifestacije „DDOR BG CAR SHOW“, Međunarodni sajam motocikala – Motopassion i Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova.

Kao kompanija, koja prvenstveno vodi računa o zajednici u kojoj posluje, blagovremeno ćemo obaveštavati javnost o daljim aktivnostima i planiranom programu.

Odložen sajam motocikala
Odložen sajam motocikala Foto: beogradski sajam Press

Nije tačno precizirano kada se planira održavanje sajma, ali bićete blagovremeno obavešteni.

Za diskusiju predlažemo da svratite do teme na forumu Moto sajam 19 – 25. mart 2020.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka oko 10h šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Pisanje tekstova za motociklističke magazine i sajtove počeo sam da radim 2013. godine iz strasti prema motociklima i moto sportu. Svoje prve "korake" započeo sam na dvotaktnim motorima koje obožavam i dan danas. Za mene motori predstavljaju strast, način življenja i smisao života. Ništa me u životu toliko ne dotiče kao zvuk motora... Poštujte sebe, nosite kacigu i ne konzumirajte alkohol dok vozite!
18,363FanovaLajkuj
1,287PratilacaZaprati
111PratilacaZaprati
119PretplatnikaPretplatite se