NaslovnaMoto GaražaTeneraši obeležili 40 godina postojanja Yamaha Tenere

Teneraši obeležili 40 godina postojanja Yamaha Tenere

-

Yamaha Tenere ulazi verovali ili ne u svoju petu deceniju postojanja, pošto ove  godine napunila punih 40 godina od kako je prva Tenera ugledala svetlost dana. Širom sveta su ljubitelji i vlasnici Yamaha Tenere modela obeležili ovaj događaj, a i  Srbija imala svoj skup.

Ekipa vlasnika i ljubitelja Yamaha Tenere modela sa BJBikers foruma dogovorila se i uz podršku firme Yamaha Barel organizovala je svoje samostalno okupljanje. Okupljanje povodom 40 godina  postojanja obavilo se još 3. juna na Homoljskim planinama u prelepom ambijentu Eko Farme Marjanović.

Skupu se odazvalo oko dvadesetak vlasnika Tenera modela raznih generacija. Okupljanje i druženje doneli su razmenu iskustava i međusobno upoznavanje vlasnika kao i dogovor da se skup održava i  narednih godina.

U nedelju je izvezena zajednička vožnja do Krupaljskog vrela, a potom je sledio rastanak i povratak kućama.

Ukoliko ste prisustvovali skupu ili želite da ostavite svoj utisak, to možete učiniti u temi na forumu.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.