NaslovnaNajaveU subotu Plattner Motors održava dan otvorenih vrata

U subotu Plattner Motors održava dan otvorenih vrata

-

Firma Plattner Motors svake godine organizuje dan otvorenih vrata na kojem daje drastične popuste. Ni ove godine dan otvorenih vrata u Plattneru neće izostati i održaće se u subotu 28.10.2023. godine u Novom Sadu u periodu od 11.00 – 16.00 časova.

Plattner Motors je zvanični uvoznik za Yamaha motocikle, skutere i vanbrodske motore, a takođe je zvanični uvoznik za Dainese, Alpinestars, Cardo, Senna i Shad opremu za motocikliste i motocikle. Uz to je i ekskluzivni uvoznik za Pirelli i Metzeler moto program.

Ukoliko ste planirali da obnovite ili kupite neku opremu za sebe ili svoj motocikl, dan otvorenih vrata je prava prilika za to jer će na snazi biti popusti od 20 – 40%.

Dan otvorenih vrata održava se u Novom Sadu u Plattner Motors salonu na adresi Novosadski Put 67. Vrata salona za sve zaintresovane biće otvorena između 11.00 – 16.00 časova.

Plattner Motors vas poziva da dođete i prisustvujete danu otvorenih vrata i druženju.

Za utiske povodom dana otvorenih vrata možete posetiti temu na forumu.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.