NaslovnaMoto GaražaOpremaUpoznajte Tucano Urbano - Partnera za Kišne Dane

Upoznajte Tucano Urbano – Partnera za Kišne Dane

-

Prolazimo kroz razna godišnja doba, i stigli smo do onih hladnijih dana kada većina moto vozača stavlja svoje dvotočkaše u garažu i čeka toplije dane. Ali šta ako vam kažemo da nema potrebe da ranije skladištite svoje motocikle, već da ih možete voziti po hladnoći, kiši i nepogodnom vremenu? 

Novina u Srbiji je upravo brend Tucano Urbano, koji vam omogućava da produžite svoje moto avanture čak i tokom hladnijih i kišovitijih dana.

Ko je Tucano Urbano?

Tucano Urbano je italijanski brend iz Milana koji se ističe po svojoj predanosti inovacijama i visokom kvalitetu. Njihovi proizvodi su osmišljeni da vas zaštite od nepogoda i omoguće vam da ostanete suvi i sigurni tokom vožnje po kišnim danima. Bez obzira na to da li se radi o njihovim patentiranim Termoscud pokrivačima za noge koji vas štite od hladnoće, kiše i vetra, o pametnim rukavicama sa grejačima, navlakama na ručke koje održavaju vaše ruke toplim ili o vazdušnom prsluku koji spašava život – Tucano Urbano je vaš nezamenljiv partner.

Termoscud: Toplina i Zaštita

Termoscud je prava revolucija kada su u pitanju zaštita i komfor tokom zimskih vožnji. Ovaj patentirani sistem montira se preko vaših nogu i donjeg dela tela, pružajući vam potpunu zaštitu od vremenskih nepogoda. Dizajnirani su za modele motora, tako da nije bitno da li imate T-Max, X-Max, Piaggio MP3, Beverly, Vespu i ostale modele, možete lako pronaći odgovarajući termo prekrivač za vas i vaš motor. Zahvaljujući Termoscudu, slobodno vozite motocikl bez brige o hladnoći i kiši, a ipak suvi i ugrejani. 

Airscud: Bezbednost u Prvom Planu

Tucano Urbano takođe brine o vašoj bezbednosti. Njihova Airscud jakna nije samo stilski komad odeće, već i napredna zaštitna oprema. Sa integrisanim vazdušnim prslukom koji se aktivira prilikom pada, Airscud pruža dodatni nivo sigurnosti tokom vožnje, time je spojio stil i bezbednost na način koji retko koji brend može.

In Motion Sistem: Pametna Vožnja

Inovativna In Motion tehnologija ugrađena je u Airscud i pruža vam pametnu i sigurnu vožnju, tako što aktivira prsluk prilikom pada. Ova veštačka iteligencija prepoznaje kada je vozač u opasnosti i prilikom pada se aktivira tako što naduva prsluk ili jaknu. Povezan sa vašim pametnim uređajem i pruža niz korisnih funkcija, uključujući praćenje vožnje, pozive u slučaju nesreće i upozorenja o održavanju. Sistem kupi podatke od svih vozača koji ga koriste i time pomaže unapređivanju vaše zaštite i aktiviranju Airscuda prilikom pada.

Bez zaleđenih prstiju: Termo rukavice i navlake za ruke

Rukavice su napravljene sa grejačima koji se aktiviraju na baterije, te možete biti sigurni da se vaši prsti nikada neće zalediti od hladnoće. Navlake se montiraju na ručke, kada se namontiraju vozač samo zavuče ruke ispod njih i zaštiti se od vetra i kiše.

Naveli smo samo neke od njihovih proizvoda , ali oni imaju i još mnogo više u ponudi. Od kišnih jakni, rukavica, okovratnika, navlaka na obuću, zaštite za telefone, kaciga i slično. Kompletnu ponudu možete pogledati na ovom linku.

Moto-Bike – Vaš Izvor Tucano Urbano Proizvoda

Moto-Bike je vaš pouzdani izvor za sve Tucano Urbano proizvode u Srbiji. Kao generalni zastupnik i uvoznik za Srbiju, Moto-Bike vam je obezbedio da lako i brzo pronađete i nabavite ove inovativne proizvode,i tako produžite svoje moto avanture.

Dakle, zaboravite na hladnoću, kišu i nepogodno vreme. Tucano Urbano i Moto-Bike su tu kako bi vam omogućili da uživate u hladnijim moto avanturama uz stil, udobnost, i pre svega, bezbednost.
Vreme je da ostanete na putu i produžite svoju ljubav prema vožnji, bez obzira na vremenske uslove!

Ukoliko imate iskustva sa Tucano Urbano proizvodima, vaš utisak možete ostaviti u temi na forumu.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.