NaslovnaMoto SportDomaći SportZa vikend se voze trke na NAVAK-u!

Za vikend se voze trke na NAVAK-u!

-

Ljubitelji trka i oktanski zavisnici, imamo dobre vesti za vas: za vikend se voze trke na NAVAK-u koje se boduju za šampionat Srbije kao i za BMU šampionat! Pripremite se da se uputite na NAVAK i ispratite trke, kao i da podržite vozače kojih će ovog puta biti puno.

Kako ne bismo izmišljali toplu vodu, prenosimo saopštenje Moto saveza Srbije:

“Predstojećeg vikenda, od 30.06. do 02.07.2023. godine na stazi Nacionalne vozačke akademije NAVAK u Subotištu, a u organizaciji Moto saveza Srbije i Auto moto saveza Srbije, voze se dve trke BMU šampionata Evrope u moto klasik disciplini koje se boduju i za šampionat Srbije, kao i prve dve trke Otvorenog prvenstva Srbije u RR disciplini.

Petak je namenjen takmičarima koji u periodu od 16 do 20 časova mogu da urade tehnički prijem i verifikaciju. Tehnički prijem i veriikaciju takmičari mogu uraditi i u subotu u periodu od 07:30 do 09:00.

Prvi slobodne trening takmičari moto klasik discipline voziće u subotu od 08:00, dok su prvi slobodni treninzi za RR disciplinu zakazani za 08:30.

Za vikend se voze trke na NAVAK-u!
Za vikend se voze trke na NAVAK-u!

Potom slede kvalifikacije u svim klasama, a prva trka u subotu zakazana je za 14:45, kada će takmičari klase 300 SSP odmeriti snage, nakon čega slede trke u klasama 600 SSP, Superbike, 600 Formula i 1000 Formula, kao i trke moto klasik divizija 1 i 2.

U nedelju program počinje nešto kasnije, pa su jutarnja zagrevanja zakazana za 09:00, dok je start prve trke zakazan za 13:00, prema identičnom rasporedu kao u subotu.

Pozivamo publiku da dođu na Navak i podrže naše najbrže takmičare na dva točka.”

Raspored i stanica trkačkog vikenda:

Za vikend se voze trke na NAVAK-u!

Ukoliko želite da se organizujete i grupno pođete na trku, možete pokušati da napravite dogovo u temi na forumu.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.