May 17, 2022
NaslovnaMoto GaražaZEEHO - Zanimljivi električni dvotočkaši iz CFMOTO

ZEEHO – Zanimljivi električni dvotočkaši iz CFMOTO

-

Svedoci smo brzih promena koje se odvijaju u svetu motocikala, a najveće promene na ovom  polju svakako su električni motocikli. Trenutno nekoliko proizvođača motocikala eksperimentiše sa električnim motociklima. Jedan od brendova koji nije časio ni časa po pitanju razvoja električnih motocikala je CFMOTO sa svojim novim brendom ZEEHO.

Sve strožije ekonomske norme teraju proizvođače da istražuju. Tehnologija brzo napreduje i istraživanja na polju alternativnih izvora energije usavršavaju se iz dana u dan. U skladu sa tim i vozila polako prelaze na električni pogon. CFMOTO je uvideo i podržao smanjenje zagađenje i već par godina unazad rade na razvoju svojih električnih motocikala.

CFMOTO ima tradiciju prozivodnje motocikala dugu 30 godina. Rukovodstvo kompanije je još u avgustu mesecu 2018. godine najavilo da je pokrenulo razvojno odeljenje električnih motocikala.

U kompaniji su želeli da i dalje ostanu prepoznatljivi i da na neki način razvdoje SUS od električnih motocikala. Tako je predloženo i usvojeno da električni motocikli budu pod novim imenom brenda ZEEHO.

ZEEHO električni dvotočkaši

ZEEHO električni motocikli tako će ostati prepoznatljivi i neće živeti u senci imena CFMOTO koji na polju SUS motocikala iz godine u godinu ostvaruje fantastične rezultate, a sve veća saradnja sa KTM-om donosi naprednije motocikle.

Da se vratimo na ZEEHO električne motocikle i razvojno odeljenje koje je od 2018. godine vredno radila i iz ZEEHO kompanije već su najavili čitavu gamu novih motocikala koji će u serijsku proizvodnju krenuti već u prvom delu 2021. godine.

Na pomolu su modeli sa različitom maksimalnom snagom i sa vrlo naprednom tehnologijom. ZEEHO nije želeo ništa da prepusti slučaju, pa je napravljena saradnja sa Bosh-om kako bi svi električni motocikli brenda ZEEHO bili što praktičniji, bezbedniji, efikasni i „čisti“.

ZEEHO električni dvotočkaši

Narednih dana predstavićemo električne modele koje ZEEHO priprema za proizvodnju sledeće godine.

Za sve modele koje CFMOTO trenutno ima u ponudi kod nas, možete posetiti CFMOTO sajt ovde.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.