NaslovnaMoto GaražaZontes i Autopromet u subotu organizuju open day!

Zontes i Autopromet u subotu organizuju open day!

-

24. juna Autopromet Motors i Zontes ogranizovaće ’’Open Day’’ , događaj na kom će svi posetioci moći da se upoznaju sa brendom Zontes, svim raspoloživim modelima i testiraju neke od motocikala i skutera.

Zontes je brend kompanije Guandgdong Tayo Motorcycle Co, koji je tri puta dobijao nagradu za tehnološku inovaciju. Većina delova, uključujući i agregate, dizajniraju se i prozivode u Zontes-ovoj fabrici. Za one delove koje su odabrali da ne proizvode sami, odrabrali su vrhunske partnere poput Bosch-a, Osram-a, Juan-a i drugih. Na evropskom tržištu Zontes pravi ozbiljne rezultate nekoliko godina unazad, pogotovo na tržištima Španije, Grčke i Francuske. U Srbiji je prisutan poslednje 3 godine, a od početka ove godine oficijalni uvoznik za Zontes je Autopromet Motors.

Ovom prilikom posetioci će imati priliku da se upoznaju sa celom gamom Zontes-ovih skutera i motocikala. Posetiocima će na raspolaganju da testiraju biti tri različita modela motocikala i dva skutera iz ponude ovog proizvođača. Od skutera moći će da se provozaju novi D350 i E350, prvi maksi skuter ovog proizvođača, a od motocikala adventure model 350T, cafe racer GK350 i G125. Open Day će trajati od 12 do 18h, na adresi Autoput za Zagreb broj 5, ispred Zontes salona.

Gost ove manifestacije biće i Moto Klub Bezbednost, a autopromet je obezbedio posebnu pogodnost za sve kupce modela GK125, a to je gratis kurs bezbedne vožnje.

Povodom ovog događaja, Autopromet Motors za sve modele u ponudi nudi pogodnosti do kraja juna ili do isteka zaliha. Uz kupovinu bilo kog skutera,  dobijaju se orignialni SHAD koferi gratis, kao i uz kupovinu modela 350T i 350X. Za modele 350S i GK350, napravljena je nova akcijska cena, a u sradnji sa Moto Klubom Bezbednost uz model GK125, dobija se kurs bezbedne vožnje.

Pozivamo Vas da nas posetite 24. juna od 12 do 18h i upoznate se sa našim brendom i svim novim modelima u našoj gami i da probate neke od njih.

Za utiske i komentare povodom Zontes Open Day-a možete posetiti temu na forumu.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.