NaslovnaMoto GaražaOpremaAkrapovič počinje da proizvodi crash bar za BMW R1250GS!

Akrapovič počinje da proizvodi crash bar za BMW R1250GS!

-

Pomalo čudno zvuči ovo što ćete pročitati u narednim redovima, ali Akrapovič počinje da proizvodnjom crash bar -ova za BMW R1250GS! Do sada smo navikli da logo Akrapvoiča gledamo samo na izduvnim sistemima koji važe za najkvalitetnije u svetu motociklizma. Izgleda da je došlo vreme za nove proizvode iz Slovenije.

Akrapovič se decenijama unazad bavi proizvodnjom izduvnih sistema i poseduju veliko iskustvo u radu sa kvalitetnim materijala. Jedan od najkvalitetnijih materijala je i titanijum. Akrapovič je upravo iskoristio titanijum kao materijal za izradu crash bar-ova koji će štiti BMW R1250GS u slučaju pada motocikla.

Crach bar koji je namenjen za R1250GS izrađen je od peskiranog titanijuma koji pruža isti stepen zaštite kao i crash bar od čeličnih cevi, sa tim da je crash bar izrađen od titanijuma za 40% lakši u odnosu na onaj od nerđajućeg čelika. Kompletan crash bar sastoji se iz 4 dela koji zajedno imaju masu od svega 6,26 kg.

Na crash barovima se nalazi Akrapovič logo i natpis “Titanium” i crash bar je kompatibilan za BMW R1250GS modele proizvedene od 2019 – 2022. godine. Gornji i donji crash bar mogu se kupiti i zasebno.

Akrapovič crash bar za BMW R1250GS!
Foto: Akrapovič

Akrapovič crash bar za BMW R1250GS može se poručiti i u Srbiji. Firma Plattner Motors prima pred porudžbine, a pitanja možete uputiti na e-mail adresu motors@plattner.rs. Cena za gornji crash bar iznosi 1.620 e sa PDV-om, dok cena za donji deo iznosi 1.190 e sa PDV-om.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.