NaslovnaMoto GaražaOpremaArai RX7V EVO - U čast Isle of Man TT trci

Arai RX7V EVO – U čast Isle of Man TT trci

-

Arai nema potrebe posebno predstavljati, jer se spada među najbolje proizvođače kaciga. Takođe, ne treba ni opisivati Isle of Man TT, najopasniju trku na svetu. U čast pomenute trke Arai je predstavio novu RX7V EVO limitiranu verziju kacige koju je ocrtao lično Drugi performance.

Arai ima dugu tradiciju podržavanja vozača na Isle of Man TT trkama i pred početak svake godine predstavi novu verziju kacige povodom TT trke. Došao je trenutak da se predstavi i kaciga za sledeću godinu, a i ovog puta je Drudi Performance zaslužan za grafike na kacigi.

RX7V EVO predstavlja sam krem Arai ponude kaciga kako bi se vozačima pružila najbolja moguća zaštita u slučaju da dođe do pada, što na Isle of Man TT trci zna da bude pogubno.

Drudi Performance je između ostalog poznat i po tome što je dizajnirao grafike za skoro sve Rosijeve kacige, a kasnije i za dobar deo trkača širom sveta.

Arai RX7V EVO
Arai RX7V EVO Foto: Arai

Na Arai RX7V EVO Drudi je kombinovao tradiciju sa modernizmom koristeći crvenu, crnu i belu boju kao osnovu sa kombinacijom fluo žute. Osim što su grafike moćne i lepe, kaciga ispunjava ECE R22-06 stepen homologacije, što znači da je dozvoljena upotreba i na najprestižnijim trkama.

Ova kaciga biće napravljena u limitiranoj verziji, a cena još nije poznata.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.