NaslovnaMoto GaražaBenelli Test Ride Event premašio očekivanja

Benelli Test Ride Event premašio očekivanja

-

U subotu 2. septembra u lepom ambijentu restorana Vilino Korito na Kosmaju, održan je Benelli Test Ride Event u organizaciji firme Burnout (zvaničnog uvoznika za Benelli i Ducati). Povod za održavanje ovog događaja bila je prezentacija novog Benelli TRK702 i TRK702X modela koji se dugo očekivao.

Na Benelli Test Ride Event bilo je moguće doći pute prijava koje su se obavljale tokom cele prošle nedelji. Iako je prvobitno bilo zamišljeno da događaj traje do 17.00 časova, zbog velike zainteresovanosti i broja prijavljenih učesnika bilo je čak 18 grupa i skoro svi vozači su imali prilike da probaju dostupne motocikle. Ono što je najbitnije, sve je prošlo bez ikakvih incidenata.

Pored prijavljenih vozača, došlo je i nekoliko vozača koji nisu izvršili online prijave. Iskustvo koje Burnout tim poseduje u organizaciji doprinelo je da gotovo i svi neprijavljeni vozači dobiju priliku da probaju neki od motocikala. Pored toga što je u centru pažnje bilo testiranje motocikala, druženje je ipak pobedilo i ostavilo najjači utisak, toliko da je i ceo Burnout tim i pored napornog dana maksimalno uživao.

Učesnicima su na raspolaganju imali pomenuti TRK702 i TRK702X, kao i Leonćino 502 i 502C koje su mogli da probaju po krivudavim putevima po Kosmaju.

Osim prilike da među prvima u Srbiji provozaju nove perjanice Benelli fabrike, svi učesnici su takođe uživali u lepom ambijentu i gostoprimsto koje je Burnout još jednom podigao na viši nivo.

Zahvaljujući Benelli Test Ride Event-u novi Benelli TRK702 i TRK702X će zasigurno pridobiti mnoge zaljubljenike u dvotočkaše, jer pored proverenih komponetni, ovaj model krasi snažniji agregat sa 70 KS (51,5 kW) na 8.000 O/Min kao i obrtni moment od 70 Nm na 6.000 O/Min. Kočnice su takođe otišle jedan nivo iznad u odnosu na TRK502 i TRK502X te nema sumnje da je Benelli napravio korak napred, što prve reakcije učesnika i potvrđuju, a BJBikers redakciji je potvrđeno da su za sad svi dostupni TRK702 i TRK702X modeli rezervisani i da očekuju novi kontigent motocikala. Prema izjavama učesnika, novi TRK702 i 702X ostavili su snažan utisak, što je potvrđeno već u ponedeljak, jer je Burnout dobio puno upita i poseta u vezi sa novim modelima.

Ukoliko vas zanima detaljna tehnička prezentacija TRK702 i TRK702X modela, možete pročitati tekst koji smo ranije objavili.

Ako niste bili u prilici da prisustvujete Benelli Test Ride Event događaju, a zanima vas da uživo vidite TRK702, TRK702X ili neki od drguih modela iz Benelli ponude, to možete učiniti u Burnout salonu na adresi Bulevar Arsenija Čarnojevića 95A, Beograd.

Za utiske povodom Benelli Test Ride Event-a možete posetiti temu na forumu i ostaviti vaš komentar.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.