NaslovnaNajaveBenelli Test Ride Event u subotu na Kosmaju!

Benelli Test Ride Event u subotu na Kosmaju!

-

Firma Burnout (zvanični uvoznik za Ducati i Benelli) u subotu 2. septembra organizuje Benelli Test Ride Event događaj na Kosmaju na kom će svi učesnici imati prilike da probaju neke od motocikala iz Benelli game, među kojima su i novi TRK702 i TRK702X!

Pomenuti TRK702 i TRK702X su novi modeli u Benelli ponudi i dugo se čekalo na njihovu prezentaciju, te privlače mnogo pažnje jer dolaze kao naslednici za popularne TRK502 i TRK502X modele.

Prošle nedelje smo pisali detaljan tekst i predstavljanje TRK702 i TRK702X modela, predlažemo da pročitate taj tekst i upoznate se sa svim tehničkim detaljima ova dva modela.

Foto: Burnout

Osim pomenuta dva modela, na Benelli Test Ride Event-u biće na raspolaganju Leonćino 500 i 502C modeli, tako da će biti za svakog po nešto.

Osim promocije motocikala, Burnout Benelli Test Ride Event organizuje i radi druženja sa ljubiteljima Benelli brenda. Da biste prisustvovali ovom događaju potrebno je prijaviti se na putem e-maila office@burnout.rs ili na telefon 011 3110 462. Broj mesta je ograničen.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.