NaslovnaNajaveDD Moto otvara prodavnicu moto opreme u Beogradu!

DD Moto otvara prodavnicu moto opreme u Beogradu!

-

DD Moto koju ste do sad imali prilike da posetite samo u Rumi, od 31. marta otvara prodavnicu moto opreme i u Beogradu!

Budući da je često nezgodno organizovati i otići do Rume, DD Moto je rešio da svoje poslovanje proširi i na Beograd, kako bi vam bio na dohvat ruke.

Vrata svoje nove prodavnice moto opreme biće otvorena u nedelju 31. marta na adresi Vojvođanska 36 na Novom Beogradu. Radno vreme tokom 31. marta biće od 10 .00 – 16.00 časova, a DD Moto vas poziva da prisustvujete otvaranju i uveličate početak rada nove prodavnice.

Foto: DD Moto

Podsećanja radi, DD Moto je zastupnik za Shima, Richa, Bos, AGV, Cardo, Shad, Scotoiler, LV8, itd.

Ukoliko imate vremena, odvojite vreme i u nedelju posetite novu moto radnju u Beogradu. Normalno radno vreme biće od ponedeljka do petka od 10.00 – 18.00  časova i subotom od 10.00 – 16.00 časova.

Za pregled opreme koju imaju, možete posetiti i njihov web shop.

Ukoliko imate iskustva sa DD Moto ili ste posetili njihovu prodavnicu, svoje utiske možete ostaviti u temi na forumu.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.