NaslovnaMoto SportDomaći SportKalendar moto trka za Srbiju za 2023. godinu

Kalendar moto trka za Srbiju za 2023. godinu

-

Sezona moto trka startuje i ove godine! Moto savez Srbije je objavio kalendar moto trka za Srbiju za 2023. godinu, u kom su navedeni datumi svih trka za ovu sezonu.

Trkačka sezona u Srbiji biće otvorena 21. aprila kada startuje X Enduro šampionat u Loznici. Prva trka u kružnim trkama na asfaltu održaće se od 12. – 14. maja na stazi NAVAK. Poput prethodne godine i ove sezone trke će se bodovati za istočnoevropski, kao i moto klasik šampionat. Druga trka na NAVAK-u održaže se od 25. – 27. avgusta, a između toga voziće se i trkački vikend na stazi Grobnik u Hrvatskoj od 4. – 6. avgusta.

Kalendar moto trka za Srbiju za 2023. godinu
Kalendar moto trka za Srbiju za 2023. godinu

Na off roada takmičenjima će biti dosta događaja, počev od Alpe Adria, preko istčnoevropskog do trka svetskog šampionata Xross challenge trke.

Takmičari u MEC disciplini će sezonu započeti 6. maja u Kuli.

Želimo svim takmičarima lake pripreme i uspešnu novu trkačku sezonu!

Za utiske i komentare povodom kalendara moto trka za Srbiju za 2023. godinu, možete posetiti temu na forumu.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.