September 28, 2020
Naslovna Edukacija Trackday Kalendar track day sezone 2019

Kalendar track day sezone 2019

-

Od aprila počinje nova sezona track day vožnje na stazi NAVAK te vam predstavljamo kalendar track day sezone za 2019. godinu. Ove godine organizovali smo čak 14 dana na stazi raspoređenih od aprila do oktobra. Od ovih 14 termina, dva dana su rezervisana za amaterske TD challenge trke za koje mogu da se prijave svi!

kalendar track day sezone 2019

Ukoliko se prijavite dve ili više nedelja pre određenog termina cene su povoljnije.

Prijave za prvi track day koji se vozi 7. aprila su već počele. Prijavljivanje možete izvršiti na zvaničnom sajtu track day.

Ukoliko imate neka pitanja možete svratiti i do naše teme na forumu.

Pored vožnje na stazi, učesnici mogu da uživaju i u druženju sa ostalim vozačima. Vidimo se na stazi!


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Pisanje tekstova za motociklističke magazine i sajtove počeo sam da radim 2013. godine iz strasti prema motociklima i moto sportu. Svoje prve "korake" započeo sam na dvotaktnim motorima koje obožavam i dan danas. Za mene motori predstavljaju strast, način življenja i smisao života. Ništa me u životu toliko ne dotiče kao zvuk motora... Poštujte sebe, nosite kacigu i ne konzumirajte alkohol dok vozite!
18,365FanovaLajkuj
1,287PratilacaZaprati
111PratilacaZaprati
119PretplatnikaPretplatite se