NaslovnaEdukacijaTrackdayOtvoreno prijavljivanje za Track day na Navaku!

Otvoreno prijavljivanje za Track day na Navaku!

-

Za sve ljubitelje vožnje na stazi imamo jednu dobru vest: otvoreno je prijavljivanje za Track day termine. Budući da situacija sa COVID-19 virusom polako popušta, otvara se mogućnost organizovanja vožnje na stazi.

Ovim putem prenosimo saopštenje ogranizatora Track day događaja:

“Otvorili smo prijavljivanje za sve planirane Track Day događaje u sezoni 2020. odjednom. Rezervišite svoj termin na vreme!

Smatramo da život treba da se vrati u normalu, trkanje skloni sa ulica, kao i da je velika većina vas, naših kolega, odgovorna i kadra da učestvuje na TD poštujući sve mere opreza i higijene, savetovane od strane SZO i domaćih medicinskih stručnjaka.

Usled tekuće situacije, prisustvo publike na Track day događajima nije dozvoljeno. O promeni ove mere obavestićemo vas na vreme.

Vidimo se na stazi!

Otvoreno prijavljivanje za Track day
Otvoreno prijavljivanje za Track day

Za više informacija, kao i za prijave na neki od termina predlažemo da posetite sajt Trackday.rs kako biste bili u toku sa svim informacijama.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka oko 10h šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.