NaslovnaMoto GaražaNa snazi popusti na određene Royal Enfield motocikle!

Na snazi popusti na određene Royal Enfield motocikle!

-

Ukoliko ste planirali da kupite neki od Royal Enfield motocikala, možda je sad pravi trenutak za to, jer su trenutno na snazi popusti koje TRION MOTORS daje na određene motocikle iz njihove ponude.

TRION MOTORS, ovlašćeni uvoznik za Harley Davidson i Royal Enfield motocikle napravio je posebnu akciju popusta na neke od modela iz ponude koji su trenutno jeftiniji za 400 EUR.

HUNTER 350

Royal Enfield Hunter 350 u jednoj boji snižen je na 4.500 EUR, dok dvobojna verzija dolazi po ceni od 4.650 EUR.

Foto: Royal Enfield

METEOR 350

Lepi i simpatični Meteor 350 je takođe jeftiniji i cena za Fireball verziju iznosi 4.500 EUR. Meteor 350 u Stellar verziji koja fabrički dolazi sa naslonom sada košta 4.650 EUR.

Meteor 350 u Supernova verziji sa fabričkim naslonom i vetrobranom snižen je na 4.800 EUR.

Royal Enfield popusti
Foto: Royal Enfield

CLASSIC 350

Poslednji motocikl iz Royal Enfield ponude koji je trenutno na popustu je Classic 350. U Halycon verziji košta 4.950 EUR, Dark verzija iznosi 5.050 EUR I Chrome verzija ima cenu od 5.150 EUR.

Foto: Royal Enfield

Za sve Royal Enfield motocikle postoji mogucnost kupovine na kredit u evrima sa min 30% učešća na 18 – 84 meseca otplate i u zavisnosti od perioda otplate rate idu od 47€ ili  dinarski  bez ucesća sa ratom od 8.682 RSD za najjeftiniji sa najduzim periodom otplate preko Banke Intesa.

Od servisnih informacija koje bi mogle da vas zanimaju ukoliko razmatrate kupovinu nekog od Royal Enfield motocikala, spomenućemo da garancija iznosi 3 godine za sve modele. Uz kupovinu motocikla dobijate i besplatnu pomoć na putu koja važi za celu Evropu.

Ukoliko želite da probate motocikl pre kupovine, možete zakazati probnu vožnju.

Sve motocikle iz Royal Enfield ponude možete pogledati u Royal Enfield i Harley Davidson salonu koji se nalazi u Beogradu na adresi Bulevar umetnosti 4, Mercator centar.

Kompletan cenovnik Royal Enfield motocikala možete pogledati u zasebnom tekstu koji smo objavili ranije.

Svoje utiske povodom popusta ili vaša iskustva sa Royal Enfield motociklima možete izneti u temi na forumu.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.