July 2, 2022
NaslovnaBJBikers MagazinOdržavate moto skup? Javite nam datum održavanja!

Održavate moto skup? Javite nam datum održavanja!

-

Proleće uveliko traje i lepo vreme je konačno tu. To znači da osim sezone vožnje motocikla počinje i sezona održavanja moto skupova. Budući da veliki broj motociklista obožava da posećuje moto skupove, želimo da na jednom mestu prikupimo sve datume održavanja moto skupova u Srbiji i regionu.

Zato pozivamo sve moto klubove da nam jave datume održavanja moto skupova, a mi ćemo sve datume uredno spakovati u jedan online kalendar koji ćemo objaviti kako na našem magazinu, tako i na forumu koji okuplja preko 40.000 članova.

Pomozite nam da zajedničkim snagama lepo dočekamo početak sezone moto skupova.

Datume termina održavanja moto skupova možete poslati na e-mail adresu: info@bjbikers.com

U mailu je potrebno navesti ime kluba i datum održavanja moto skupova. Takođe, ukoliko se naplaćuje ulaz, možete nam proslediti i tu informaciju, ali nije obavezno.

Održavate moto skup? Javite nam datum održavanja!
Photo by Oleg Magni

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, ne ustručavajte se da nam prosledite pitanje na pomenutu e-mail adresu, a pitanja možete ostaviti i u temi na forumu.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.