September 21, 2020
Naslovna Garaža Press release Otvoren prodajni salon za Benelli u Srbiji

Otvoren prodajni salon za Benelli u Srbiji

-

Obavestili smo vas da Benelli motocikli uskoro zvanično stižu u Srbiju. Danas sa zadovoljstvom možemo da vam kažemo da je redakcija BJBikers magazina bila u poseti tek otvorenom prodajnom salonu za Benelli. Prenosimo vam svoje utiske.

Za sve oni koji su ranije bili u Ducati salonu u Beogradu, moramo spomenuti da je sada salon preuređen i proširen i napravljen je poseban deo samo za Benelli,  pri čemu je u izradi dela salona za Benelli posvećena ista pažnja kao i za Ducati deo salona.  Benelli motocikle nalaze se u lepom ambijentu sa pozadinskim slikama na kojim se nalaze detalji iz bogate istorije Benelli-ja.

Prilikom razgledanja salona, pored novih motocikala zapazili smo i to da je u salonu već dostupna i brendirana Benelli oprema, poput kaciga, jakni i ostale prateće opreme.

Osim salona i servis je takođe pretrpeo manje izmene. Bili smo u prilici da vidimo i prateće potrošne i rezervne delove za Benelli, tako da kupci ne moraju da brinu što se tekućeg održavanja tiče. Pristup servisiranju Benelli-ja biće identičan pristupu rada na Ducati motociklima.

Spomenućemo neke od modela koje možete videti ako posetite Benelli salon:

Benelli TRK 502 i TRK 502X

TRK 502 je trenutno jedan od najpopularnijih turera. U prilog tome govori i to da je trenutno treći najprodavaniji turer u Italiji, mada je veoma tražen i prodavan širom sveta. Benelli TRK 502 i 502X krasi jednostavnost, praktičnost i sada već dobro provereni redni dvocilindrični agregat radne zapremine 499,6 cm3 koji isporučuje maksimalnu snagu od 48 KS.

Otvoren prodajni salon za Benelli u Srbiji
Otvoren prodajni salon za Benelli u Srbiji Foto: Miloš Dišković

Benelli Leonćino 500 i 500 Trail

Još jedan veoma atraktivan model svakako je Leonćino 500, koji u jednu ruku predstavlja Benelli-jevu verziju naked motocikla. Poput TRK 502 i Leonćino 500 koristi identičan redni dvocilindrični agregat zapremine 499,6 cm3. Leonćino 500 i 500 Trail mogu da se pohvale potpuno digitalnom instrument tablom, LED svetlima, ABS-om i još mnogim drugim savremenim detaljima.

Otvoren prodajni salon za Benelli u Srbiji
Otvoren prodajni salon za Benelli u Srbiji Foto: Miloš Dišković

Benelli 752S

Za one koji vole snažnije naked motocikle, u salonu će biti izložen i Benelli 752S. Ovaj motocikl ima znatno jači agregat od prethodno spomenutih modela. Takođe ga pokreće redni dvocilindrični agregat, ali radne zapremine 754 cm3 koji isporučuje respektabilnih 76,8 KS pri 8.500 O/min. Pored prilično snažnog agregata, Benelli 752S može da se pohvali ujedno elegantnim i agresivnim dizajnom. 752S će zasigurno privući mnogo pažnje.

Benelli 752S
Foto: Miloš Dišković

Benelli BN 125

Za one koji tek ulaze u svet motociklizma, kao i za one mlađe vozače sa A1 kategorijom, tu je i BN 125. Kompaktni, lepo dizajnirani BN 125 već je polako osvojio mnoge simpatije i najprodavaniji je motocikl u Italiji u kategoriji od 125 cm3. Snaga od 11 KS koja omogućava da se BN 125 vozi sa A1 kategorijom sasvim je dovoljna za svakog ko tek ulazi u svet motociklizma.

BN 125
Foto: Miloš Dišković

Još jedna lepa informacija koju smo dobili od osoblja u Burnout-u je da su TRK 502X i Leonćino 500 registrovani i spremni za probu, a u planu je i registracija atraktivnog modela 752S.

Prodajni salon Benelli možete posetiti na već dobro poznatoj lokaciji Bulevar Arsenija Čarnojevića 95A, na Novom Beogradu. Kao i do sada, u salonu će vas dočekati prijatno osoblje koje će vam rado posvetiti pažnju i odgovoriti na vaša pitanja. Iskoristite priliku i posetite salon kako biste se i sami uverili u visoke standarde koji su postavljeni za Benelli brend u Srbiji.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka oko 10h šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Pisanje tekstova za motociklističke magazine i sajtove počeo sam da radim 2013. godine iz strasti prema motociklima i moto sportu. Svoje prve "korake" započeo sam na dvotaktnim motorima koje obožavam i dan danas. Za mene motori predstavljaju strast, način življenja i smisao života. Ništa me u životu toliko ne dotiče kao zvuk motora... Poštujte sebe, nosite kacigu i ne konzumirajte alkohol dok vozite!
18,348FanovaLajkuj
1,287PratilacaZaprati
110PratilacaZaprati
119PretplatnikaPretplatite se