NaslovnaMoto SportPo prvi put u Srbiji trka u trajanju od 24 časa!

Po prvi put u Srbiji trka u trajanju od 24 časa!

-

Trke izdržljivosti postaju sve popularnije, a trke u trajanju od 24 časa predstavljaju sam krem moto trkanja. Upravo će po prvi put u Srbiji biti održana trka u trajanju od 24 časa!

Motodrom Kula će 14. i 15. oktobra ugostiti MEC šampionat koji po prvi put organizuje trku u trajanju od 24 časa! Biće to pravi ispit izdržljivosti za vozače, mehaničare i mašine. MEC šampionat je godinama unazad uspešno organizovao trke izdržljivosti, a sada ovaj šampionat odlazi korak dalje i organizuje najdužu moguću trku izdržljivosti.

Početak trke zakazan je za 14. oktobar (subota) u 11.00 časova, a kraj trke je planiran za 15. oktobar (nedelja) u 11.00 časova.

Do sada je prijaveljeno preko 15 ekipa iz Srbije i Slovenije koje će se nadmetati za prestižnu pobedu najizdržljivije ekipe na Balkanu.

Ukoliko želite da se prijavite i učetvtujete na trci, možete posetiti ovaj link i saznati više informacija.

MEC do sada nije razočarao i uvek je organizovao trke prepune zanimljivih dešavanja, a ova trka od 24 časa biće prava poslastica i ukoliko ste u mogućnosti dođite da je ispratite!

Povodom utisaka oko trke od 24 časa možete posetiti temu na forumu.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.