NaslovnaNajavePočela 5. auto - moto berza u Novom Sadu!

Počela 5. auto – moto berza u Novom Sadu!

-

Od sutra 8. septembra pa do nedelje 10. septembra u Novom Sadu na sajmu održava se 5. po redu auto – moto berza na kojoj ćete moći da vidite mnoštvo motocikala i opreme.

Auto – moto berza iz godine u godinu raste, kako po broju poseta tako i po kvalitetu, jer sve više proizvođača uzma učešće u ovoj manifestaciji koja na jednom mestu spaja automobile, motocikle i druga vozila. Uz to, za razliku od drugih sajmova, na auto – moto berzi postoji i dosta zabavnog sadržaja poput takmičenja u vožnji između čunjeva ili drift show kamiona.

Od uvoznika i dilera motocikala, na Auto moto berzi bićete u prilici da vidite Yamaha, QJMOTOR, SYM, Moto Morini, CFMOTO, Indian, Peda, itd. Od opreme biće izloženi Dainese, AGV, Alpinestars, Shad, LS2 i još mnogo toga.

Vrata sajma otvaraju se sutra u 13.00 kada će biti svečano otvaranje, a posetioci će moći u petak da prisustvuju sajmu i razgledaju motocikle do 19.00.

U subotu će posete biti omogućene od 10.00 – 20.00, a u nedelju od 10.00 – 18.00 časova.

Cena ulaznica iznosi 400 RSD, a u petak će biti besplatan ulaz za đake osnovnih i srednjih škola uz pokazanu đačku knjižicu.

Kompletan program i radno vreme možete pogledati na sledećem linku – raspored i satnica sajma.

Spisak izlazača po halama možete pogledati na linku – izgalači po halama.

U subotu će biti organizovano i okupljanje motociklista na Mišeluku i defile kroz grad. To je zakazano za 13.00 časova na Mišeluku. Ukoliko želite da se međusobno organizujete i posetite auto moto berzu, možete posetiti temu na forumu i dogvoriti se sa drugim forumašima koji planiraju dolazak.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.