NaslovnaHumanostTradicionalna Vaskršnja akcija u Domu "Sremčica" - 24. april 2022.

Tradicionalna Vaskršnja akcija u Domu “Sremčica” – 24. april 2022.

-

Tradicionalna BJBikers Vaskršnja akcija u domu “Sremčica” ni ove godine nije izostala. Grupa motociklista se okupila u nedelju 24. aprila 2022. godine i uputila se do doma u Sremčici na druženje sa štićenicima doma. Uz druženje, igru i smeh je i ovaj praznik prošao sa našim vernim drugarima iz Sremčice.

Okupljanje za polazak je kao i do sada izvršeno u nedelju u 10.00 časova na platou ispred Skupštine, odakle je mala, ali odabrana grupica krenula ka Sremčici.

Tradicionalna Vaskršnja akcija u Domu "Sremčica"
Tradicionalna Vaskršnja akcija u Domu “Sremčica”

Tradicionalno se sa štićenicima doma igrala fudbalska i košarkaška utakmica. Istorijski gledano, BJBikers posetioci nikad nisu uspeli da pobede štićenike doma, a tako je bilo i uvek puta i na fudbalskoj utakmici je bilo neizvesno, rezultat je bio 2:2.

Nakon fizičkih aktivnosti, usledilo je lepo druženje sa štićenicima doma, koji su se još jednom obradovali poseti bajkera.

Ni ovog puta se nije otišlo praznih ruku. Štićenicima doma u Sremčici odneti su pokloni u vidu TV uređaja, paketa donjeg veša u vrednosti od 20.000 din, kao i jedan džak slatkiša.

Osim toga, čvrsto je dato obećanje da se vidimo najkasnije pred novogodišnje praznike kada ćemo se potruditi da izmamimo još koji osmeh.

Povodom BJBikers tradicionalne Uskršnje akcije otvorena je tema na forumu u kojo možete ostaviti vaš utisak ili komentar.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.