NaslovnaMoto GaražaUtisci sa druge auto moto berze u Novom Sadu

Utisci sa druge auto moto berze u Novom Sadu

-

U nedelju je završena druga po redu auto moto berza koja je održana na sajmu u Novom Sadu. Budući da je prošle godine nismo posetili, ove godine smo odlučili da vidimo šta se tamo dešava i da vam prenesemo naše utiske.

Budući da sam ovih dana čuo da mnogi kažu da idu na “sajam motocikala i automobila ” u Novom Sadu, prvo moram da kažem da se ne radi o sajmu poput onogo koji se organizuje u Beogradu. Koliko sam shvatio, auto moto berza zamišljena je kao manifestacija koja okuplja kako izlagače iz auto moto industrije, takođe okuplja i ljubitelje starih automobila i motocikala.

Ipak, ove godine učešće su uzele i firme Plattner Motors, CFMoto i Polaris koje su donele svoje nove motocikle, kvadove i opremu. Osim njih našli su se i drugi izlagači moto opreme i druge robe poput majica, prsluka itd. Sve u svemu jedna lepo zamišljena manifestacija, koja je u subotu bila solidno posećena. U nedelju Bjbikers redakcija nije prisustvovala pa nismo u mogućnosti da kažemo kakva je bila posećenost.

Ono što mogu da kažem je da je atmosfera bila prilično opuštena, naročito uz prisustvo velikog broja motociklista koji su defile zatvaranja moto sezone završili upravo na auto moto berzi. Van hala motociklisti su se družili i imali priliku da posmatraju “Street Fight Show”.

Osim motocikala, bilo je izloženo i mnoštvo što starih što novijih automobila. Auto moto berza došla je ove godine kao lepo osveženje budući da su ove godine nisu održani sajmovi motocikala širom sveta.

Nadamo se da će auto moto berza nastaviti tradiciju i da će svake godine organizovati manifestaciju ovog tipa.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.