NaslovnaMoto Garaža„Veče putovanja motorom, prijateljstva i zabave“

„Veče putovanja motorom, prijateljstva i zabave“

-

Kulturni centar Zrenjanina postaće 3. februara od 17h centar okupljanja za sve zaljubljenike u motore i putovanja. Očekuje vas jedinstveno „Veče putovanja motorom, prijateljstva i zabave“, ispunjeno putopisima i avanturama tri prijatelja i moto avanturista Miše Hromčika, Željana Rakele i Senada Hasanovića.

Ovo veče donosi nam tri priče trojice muškaraca, prijatelja iz komšijskih država, čiji su dvotočkaši njihovi verni saputnici kroz najrazličitije puteve i kulture. Željan Rakela iz BMW MK Dalmacije vodiće nas kroz svoje putovanje u Nepal, zemlju bogatu istorijom i tradicijom, gde se putevi i horizonti stapaju u jedno.

„Veče putovanja motorom, prijateljstva i zabave“

Sarajevski bajker, Senad Hasanović, poznatiji kao The Bosnian Rider, podeliće svoje doživljaje sa puta do Vladivostoka, grada koji spaja Zapad i Istok, istražujući kako motor može biti most koji spaja različite kulture i narode.

„Veče putovanja motorom, prijateljstva i zabave“

I na kraju, Miša Hromčik iz Moto škole Euro Start iz Zrenjanina, odvešće nas na putovanje po Bliskom istoku i maloj Aziji, pokazujući nam lepote koje se kriju van uobičajenih turističkih staza.

„Veče putovanja motorom, prijateljstva i zabave“

Svaka od ovih priča nije samo pustolovina kroz poznate destinacije, već putovanje kroz iskustva, izazove i nenadmašne doživljaje koje samo pravi avanturisti i putnici razumeju. Muzika i fotografije će upotpuniti ovo veče, omogućujući posetiocima da osete atmosferu daljina, da se dive pejzažima i da se inspirišu za svoje buduće avanture.

– „Kako smo nas trojica prijatelji već dugi niz godina, ideja se sama nametnula. Namera je da daleke zemlje, putovanja i avanture približimo gledaocima.
Mogu da očekuju da sa nama proputuju do Irana, Nepala i Japana, zanimljivo veče sa zgodama i nezgodama na dugim putovanjima kao i zabavan program sa malo muzike.“ – poručio je Miša Hromčik.

Ukoliko želite, možete posetiti temu na forumu i dogovorati se oko eventualno grupnog odlaska na druženje.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.