NaslovnaMoto GaražaDucati na EICMA 2019 sajmu motocikala

Ducati na EICMA 2019 sajmu motocikala

-

Do sada smo predstavili novitete koje su na EICMA 2019 izneli Honda, Yamaha i Aprilia, a za danas smo pripremili i novitete predstavljene od strane Ducati -ja

Multistrada 1260 S GT

Popularan Ducati -jev model Multistrada 1260 dobila je i novog člana porodice sa oznakom GT. Reč je o verziji Multistrade 1260 S pripremljenoj za put sa bogatim standardnim paketom opreme. 1260 S GT može da se pohvali sistemom za praćenje pritiska u gumama, grejačima ručki, svetlima za maglu, centralnoj nogari i “keyless” sistemu paljenja motocikla. Osim toga, Ducati 1260 S GT dolazi u specijalnim grafikama.

Ducati na EICMA 2019

Panigale V2

Ducati se trudi da nas svake godine obraduje sa novim sportskim motociklom. Ovog puta radi se o posve novom Panigale V2. Panigale 959 potisnut je u istoriju i zamenio ga je upravo Panigale V2. Zapravo se radi o identično agregatu, sa tim što Paniglae V2 ispunjava Euro5 emisioni standard, a u Ducati -ju tvrde i da isporučuje 5 KS više.

Panigale V2

Osim blago modifikovanog agregata Panigale V2 dobio je i jednoruku zadnju viljušku. Bogat elektroniski paket sa svim mogućim dodacima nije zaobišao ni ovaj motocikl, a izgled dosta podseća na većeg brata Panigale V4R.

Streetfighter V4

Dugo očekivan Ducati Streetfighter V4 i V4S predstavljeni su na EICMA 2019 sajmu motocikala i konačno ulazi u serijsku proizvodnju. Streetfighter V4 može da se pohvali zavidnim performansama. Agregat isporučuje 208 KS, težina motocikla iznosi 178 kg, za kočenje su zadužene Brembo Stylema kočioni sistem. Sve u svemu radi se o veoma moćnom motociklu, a uskoro na našem sajtu možete očekivati njegovo detaljno predstavljanje.

Ducati na EICMA 2019

Da, Streetfighter V4 je na EICMA sajmu motocikala osvojio nagradu za najlepši motocikl sajma.

Pored ovih novih modela, Ducati je na EICMA 2019 doneo i nekoliko novih verzija postojećih modela. Tako se u novim grafikama ili sa minimalnim doradamo mogu videti modeli iz Scrambler game modela, blago modifikovani V4 i V4R, Monster 1200 kao i Diavel 1260.

Uskoro očekujte detaljno predstavljanje svih modela koje smo predstavili u ovom tekstu.

Novi broj Bjbikers magazina ugledao je svetlost dana u digitalnom formatu. Broj 6 Bjbikers magaziina možete prelistati ovde.

Bjbikers časopis
Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.