NaslovnaMoto GaražaAK Kompresor – Vozi Vespu sa 0% učešća za samo 65 EUR...

AK Kompresor – Vozi Vespu sa 0% učešća za samo 65 EUR mesečno i  izbegni gužvu u gradu!

-

Poznato vam je da je AK Kompresor od ove godine počela da distribuira skutere i motocikle iz Piaggio ponude. Sada su pripremili i povoljnosti pri kupovini određenih modela skutera za koje rata počinje od samo 65 EUR mesečno.

Prvo, podsećanja radi od  ove godine je AK Kompresor počela sa distribucijom motocikala  i skutera iz Piaggio ponude, što uključuje mahom Piaggio, Aprilia, Moto Guzzi i Vespa motocikle i skutere.

Za ovu sezonu napravili su popuste i ponude za kupovinu skutera na kredit po povoljnim ratama i dugom periodu otplate do 84 meseca.

Piaggio MP3 300

Popularni Piaggio MP3 300 trotočkaš našao se na spisku ponude se cenom od 7.500 EUR ili ukoliko se odlučite za kupovinu na kredit, sa 0% učešća na period od 84 meseca otplate rata bi iznosila 124 EUR.

Jedna karakteristika koja izdvaja MP3 300 je to što se vozi sa B vozačkom kategorijom.

AK Kompresor
Foto: Piaggio

Aprilia SR GT125

SR GT 125 je prvu urban – adventure skuter iz Aprilije napravljen da savlada graske gužve, ali i da bude sposoban za beg iz grada. Ograničen na 11 kW snage (15 KS) kako bi mogao da se vozi sa A1 vozačkom kategorijom i opremljen modernim dodacima i autonomijom od 250 km SR GT125 je zamišljen kao kompromis između putnog i gradskog skutera.

Cena za SR GT125 iznosi 4.750 EUR ili ukoliko želite na rate, sa 0% učešća fiksna rata kredita iznosi 79 EUR na period otplate od 84 meseca.

Foto: Piaggio

Vespa Primavera 50

Vespa ima svoje ljubitelje koji ne žele ništa drugo i AK Kompresor zna za to tako da je zaljubljenicima u Vespa skutere ponudila Primavera 50. Puna cena za Vespa Primavera 50 iznosi 3.900 EUR, uz učešće od 0% na period otplate od 84 meseca rata bi iznosila svega 65 EUR.

Nikad povoljnija ponuda za vožnju Vespe.

Foto: Piaggio


AK Kompresor ponuda motocikala i skutera se ne završava tu. Kompletnu ponudu možete pogledati na njihovoj veb stranici, na kojoj možete pronaći i dodatne podatke. Takođe možete posetiti AK Kompresor salon motocikala i skutera na adresi Žorža Klemansoa 19, Dorćol, Beograd.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.