NaslovnaMoto GaražaCFMOTO otvorio novi salon u Beogradu!

CFMOTO otvorio novi salon u Beogradu!

-

CFMOTO u Srbiji već godinama strpljivo gradi svoju reputaciju i rešava stavku po stavku u svojoj dilerskoj mreži. Kao znak dobrog poslovanja prošle nedelje otvoren je i novi CFMOTO prodajni salon u Beogradu.

Prošle nedelje je zvanično otvoren novi CFMOTO prodajni salon. Na otvaranje je bila pozvana i BJBikers redakcija koja se rado odazvala pozivu. Prešernova 13 će od sada biti nova lokacija na kojoj ćete moći da pogledate CFMOTO motocikle, ATV, SSV, UTV i ostala vozila, kao i prateću oprema za vozače i vozila koji su izloženi u 300 kvm izložbenog prostora.

Salon je zaista lepo urađen i sastoji se od dva sprata. U prizemlju se nalazi info pult kao i četvorotočkaši iz CFMOTO ponude, dok se na spratu nalazi ono što je nama najzanimljivjie – motocikli.

Centralnim delom sprata plenio je 800MT Touring koji smo ranije imali prilike da testiramo (taj tekst možete pročitati ovde) i koji trenutno predstavlja sam krem CFMOTO ponude putnih motocikala.

Trenutno su izloženi modeli iz CL-X serije, 300NK, prethodna MT serije u vidu 650MT modela, a uskoro će stizati i novi modeli popust sportskog 450SR modela i još neki modeli koji su ove godine predstavljeni na EICMA sajmu motocikala u Milanu.

Salon možete posetiti svakog radno dana od 9 – 18 časova ili subotom od 10 – 15 časova dok je nedelja neradna.

Za utiske o novom salonu možete posetiti i temu na forumu.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.