NaslovnaMoto GaražaOdložen MotoGP u Argentini!

Odložen MotoGP u Argentini!

-

Sa novim danom stižu nam i nove vesti o odlaganju MotoGP trka. Posle jučerašnje informacije o odlaganju trke u Teksasu, danas je stigla i vest da je MotoGP u Argentini odložen!

Prvobitno je MotoGP trka u Argentini bila zakazana za vikend od 17. – 19. aprila, ali je zbog najnovije situacije sa korona virusom rešeno da trka bude pomerena za novembar.

Ako sve bude u redu, nadamo se da će se trkački vikend u Argentini održati od 13. – 15. novembra i prema svemu sudeći imaćemo veoma gust trkački raspored u septembu i novembru.

MotoGP u Argentini odložen!
MotoGP u Argentini odložen! Foto: HRC Press

Za sada je u planu da se prvi MotoGP trkački vikend održi na stazi Herez u Španiji od 1. – 3. maja.

Za diskujisu o najnovijim dešavanjima u moto sportu predlažemo da posetite na forum u temu Moto sport vesti za sezonu 2020.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka oko 10h šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.