NaslovnaMoto GaražaOdržana promocija MotorLanda u Vespa Baru

Održana promocija MotorLanda u Vespa Baru

-

U Beogradu 7. juna 2024 AK Kompresor organizovala je promociju MotorLanda u Vespa Baru, novog prodajnog salona i servisa za motocikle i skutere na Dorćolu. Matine je organizovan uz DJ-a, sjajnu atmosferu i zanimljive nagrade za posetioce.

U saradnji sa kompanijom “Piaggio Group”, koja obuhvata brendove poput Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia, Derbi i Moto Guzzi, AK Kompresor je od prošle godine zvanični zastupnik za Piaggio. Novi servis predstavlja važan korak u proširenju usluga kompanije, omogućavajući vlasnicima motocikala i skutera pouzdan i efikasan servis na koji mogu da računaju.

“Ponosan sam što je AK Kompresor ovim proširenjem portfolija usluga nije više samo auto kuća, već je i moto kuća. Siguran sam da u svakom od nas postoji ljubav prema Vespi i da je razlika u tome da li smo je otkrili ili ne. Mi smo u AK Kompresor otkrili tu ljubav i na neki način smo kroz Vespu otvorili vrata u svet motocikala. Taj naš svet će se od danas zvati MOTORLAND I dobrodošli ste da ga posetite”, izjavio je Đorđije Jovićević, direktor AK Kompesor.

Održana promocija MotorLanda u Vespa Baru
Održana promocija MotorLanda u Vespa Baru Foto: AK Kompresor

Bilo da je reč o redovnom održavanju, dijagnostici, zameni delova ili popravci, MotorLand servis garantuje kvalitet i profesionalnost u svakom segmentu, od redovnog održavanja do složenih popravki. Briga o korisnicima ogleda se u pažljivoj dijagnostici, efikasnim rešenjima i korišćenju originalnih delova, što garantuje optimalno stanje vašeg motocikla ili skutera nakon svake posete.

Auto kuća Kompresor je već skoro dve decenije lider u industriji i pouzdan partner u prodaji vozila. U njenom  sastavu je i Autoland, specijalizovan za prodaju polovnih automobila starosti do 5 godina.

Održana promocija MotorLanda u Vespa Baru Foto: AK Kompresor

Ukoliko ste prisustvovali promociji MotorLanda, svoje utiske možete ostaviti u temi na forumu.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.