NaslovnaNajavePredstojećeg vikenda druženje u Royal Enfield salonu!

Predstojećeg vikenda druženje u Royal Enfield salonu!

-

Royal Enfield ima lepe vesti i lepo druženje. Za vikend 23. i 24. marta u Royal Enfield salonu održaće se lepo druženje i prezentacija tri nova modela koja stižu na naše tržište za ovu godinu.

Pre sam početak sezone Trion Motors (uvoznik za Royal Enfield i Harley Davidson) rešio je da u svom salonu napravi druženje i promociju novih modela uz piće, DJ-a i poklone. Druženje će se održati 23. i 24. marta u Royal Enfield i Harley Davidson salonu koji se nalazi na adresi Bulevar umetnosti 4 (TC Mercator) u terminu od 10.00 – 18.00 časova.

Radi se o Royal Enfield Himalayan 450 modelu, sveže redizajniran za 2024. godinu, sa novim jednocilindričnim agregatom radne zapremine od 452 cm3, maksimalne snage 40 KS.

Osim Himalayan 450 okrenutom ka ljubiteljima adventure vožnje i putovanja, u Royal Enfield salon, ali i na tržište stiže i Shotgun 650, novi kruzer lepog izgleda, ali potentnog agregata. Shotgun 650 spaja retro izgled sa modernim komponentama poput Showa SF-BPF prenjom viljuškom, analogno digitalnom instrument tablom i zasebnom navigacijom, USB utičnicom i detaljima kojim je Royal Enfield otišao korak dalje u dizajnu motocikala.

Predstojećeg vikenda druženje u Royal Enfield salonu!

Poslednji, ali ne manje vredan motocikl koji će biti predstavljen za ovu godinu jeste i Bullet 350, kruzer manje radne zapremine sa agregatom radne zapremine od 350 cm3, sada već zaštitnim znakom Royal Enfielda.

Predstojećeg vikenda druženje u Royal Enfield salonu!
Predstojećeg vikenda druženje u Royal Enfield salonu! Foto: Royal Enfield

Tokom druženja i prezentacije biće moguće zakazati i demo vožnje za predstavljene i druge modele iz ponude.

Dakle, ukoliko ste zainteresovani, Royal Enfield vas očekuje 23. i 24. marta u periodu od 10.00 – 18.00 časova u Beogradu na adresi Bulevar Umetnosti 4 (TC Mercator).

Otvorena je i tema na forumu u kojoj možete ostaviti utiske nakon druženja, a takođe se na forumu možete dogovarati i za organizovanu posetu sa drugim članovima foruma.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.