NaslovnaMoto GaražaTriumph cenovnik motocikala za 2024. godinu

Triumph cenovnik motocikala za 2024. godinu

-

Od prošle godine je Triumph u Srbiji dobio novog uvoznika koji ozbiljno radi posao i u svakom momentu ima zavidnu gamu motocikala u salonu. Pošto je sada već mart mesec, Triumph je predstavio i cenovnik motocikala za 2024. godinu.

Triumph je jedan od najstarijih proizvođača motocikala. U poslednjih nekoliko godina obnovili su ponudu motocikala i ponovo postali konkurentni. Napravili su motocikle u svim segmentima, počev od Speed 400 i Scrambler 400X modela koje smo početkom godine imali prilike da testiramo u Valensiji (taj tekst možete pročitati na linku – Kako su se pokazali: Triumph Speed 400 i Scrambler 400X).

Triumph Speed 400 i Scrambler 400X
Foto: Triumph

Zatim je u kategoriji motocikala srednje radne zapremine Triumph jedini koji nudi trocilindrične agregate u današnjoj eri dvocilindraša. U naked kategoriji tu je Trident 660, u touring kategoriji nude “mali” Tiger Sport 600, a za 2024. godinu predstavljena je i sportska Daytona 660.

Foto: Triumph

U najjačoj kategoriji putnih motocikala Triumph ima zanimljivu ponudu u vidu Tiger 1200 serije, koja dolazi u Tiger 1200 GT pri, Tiger 1200 GT Explorer, Tiger 1200 Rally Pro i Tiger 1200 Rally Explorer. U poređenju sa konkurencijom na tržištu, cena od 22.290 EUR za Tiger 1200 Rally Pro koji poseduje od opreme gotovo sve (elektronski podesivo ogibljenje, grejače ručica, sedišta, naprednu elektroniku, itd) zaista nije skup motocikl.

Foto: Triumph

Ukoliko vam je 660 serija slaba, a 1200 pak prevelika, Triumph nudi i Tiger 900 GT, Tiger 900 GT Pro (o kojim više možete pročitati na linku – Triumph Tiger 900GT 2024 – Više snage, manja potrošnja) kao i Tiger 900 Rally Pro.

Triumph Tiger 900GT Tiger 900 Rally Pro
Foto: Triumph

Ako vas pak ne zanima ništa od pomenutog, već ste okrenuti ka modernim klasicima, to je pravi poligon za Triumph koji je decenijama unazad prepoznatljiv po Bonneville serijama. Obratite pažnju i na Scrambler 1200 verzije koje su moćne na prvi pogled, a i specifikacijama im je prilično jaka.

Foto: Triumph

Za ljubitelje nešto sportskije vožnje, Triumph je spremio 765R i 765RS. Ko prati moto sport i Moto2 šampionat zna da je Triumph dobavljač agregata za tu kategoriju. Identičan agregat pogoni i 765R i 765RS modele.

Foto: Triumph

Gama modela koju Triumph nudi prilično je velika i za svakog može da se nađe ponešto, te postavljamo kompletan cenovnik motocikala za Srbiju:

Triumph cenovnik motocikala za 2024. godinu
Triumph cenovnik motocikala za 2024. godinu
Triumph cenovnik motocikala za 2024. godinu
Triumph cenovnik motocikala za 2024. godinu
Triumph cenovnik motocikala za 2024. godinu
Triumph cenovnik motocikala za 2024. godinu

Ukoliko vas zanima bilo koji od Triumph ili Indian motocikala iz ponude, možete posetiti Triumph salon motocikala u Beogradu na adresi adresi Autoput za Novi Sad 73.

Za utiske o Triumph cenama motocikala možete posetiti temu na forumu i ostaviti komentar.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.