NaslovnaMoto GaražaVesti iz protekle nedelje

Vesti iz protekle nedelje

-

Završava se polako još jedna radna nedelja, a mi smo za vas opet pripremili najznačajnije moto vesti iz protekle nedelje. Nadamo se da će vam se svideti naš izbor.

Kawasaki kupio Bimotu?

Stigla je jedna jako zanimljiva glasina koja kaže da je Kawasaki kupio fabriku Bimota. Glasina je najverovatnije tačna pošto je Kawasaki najavio press konferenciju na kojoj bi trebalo da potvrdi ovu vest, kao i da iznese planove u vezi vođenja Bimote.

Za sada nije tačno poznato koje su namere Kawasakija, te željno iščekujemo press konferenciju.

Vesti iz protekle nedelje

Triumph sprema novi model

Po svemu sudeći, iz Triumpha nam stiže novi model koji će koristiti agregat od 765 ccm. Triumph je očigledno rešio da oko ovog agregata izgradi čitavu novu gamu novih modela, pa ćemo uskoro videti i novi Triumph Street Triple RS.

Konkretni detalji još se ne znaju, ali nećemo morati da čekamo dugo jer je predstavljanje zakazano za 7. oktobar.

Stiže nova Yamaha MT-125

Za vozače koji tek ulaze u svet dvotočkaša Yamaha sprema novi MT-125. Yamaha je već najavila da će za sledeću sezonu pripremiti nekoliko novih modela u kategoriji od 125 ccm.

Slogan pod kojim su najavili novi model glasi “tamna strana Japana” što je svojevrstan slogan za sve MT modele. Predstavljanje Yamahe MT-125 očekuje se sledećeg meseca.

Alvaro Bautista potpisao za Hondu

Iako ova vest nije velika novost vredi spomenuti da su Alvaro Bautista i Honda u toku ove nedelje zvanično potpisali ugovor. Tako je i zvanično potvrđeno da ćemo Bautistu gledati sledeće godine u WSBK šampionatu na novoj Hondi CBR1000RR.

Ovo su bile moto vesti iz protekle nedelje koje smo odvojili za vas. Nadamo se da vam se svideo naš izbor. Sledeće nedelje očekujte nove vesti.

Za više vesti iz moto sporta predlažemo da svratite do naše teme na forumu.

Aktuelni broj našeg BJBikers časopisa broj 5 nalazi se na “MojKiosk” kioscima. Ne propustite priliku da nabavite svoj primerak časopisa!

BJBikers Magazin, #5
Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.