NaslovnaMoto GaražaPredstavljamoKTM RC 8C rasprodat za 2:38 minuta po paprenoj ceni!

KTM RC 8C rasprodat za 2:38 minuta po paprenoj ceni!

-

KTM još jednom ruši rekorde, ovog puta po brzini prodaje svih napravljenih 200 primeraka RC 8C modela. Prošla generacija RC 8C napravljena je u 100 primeraka i prodata je za 4 minuta i 32 sekundi, a sad se KTM popravio i rasprodao čak 200 primeraka za duplo manje vremena!

KTM RC 8C je ultimativna sprava napravljena za vožnju na trkačkoj stazi. Nema farova, nema migavaca ni retrovizora, ne zanimaju je ekološki standardi. Isporučuje 132 KS iz 889 cm3 i ima suvu masu od svega 142 kg i na RC 8C su ugrađene najkvalitetnije komponente.

Svaki od 200 primeraka sastavljan je ručno i potpuno je prilagođen upotrebi na stazi. Sada neću zamarati sa tehničkim detaljima, tome je posvećen jedan ceo tekst koji možete pročitati ovde.

Cena za KTM RC 8C iznosila je 40.000 eura i napravljeno je svega 200 primeraka koji su se mogli poručiti online. KTM je unapred najavio kada će otvoriti prodaju RC 8C modela i kada je odbrojavanje počelo, svih 200 primeraka rasprodato je za tačno 2 minuta i 38 sekundi!

Foto: KTM

Ukoliko ste bili dovoljno srećni da imate novac da kupite RC 8C i dovoljno brzi da budete unutar 2 minuta i 38 sekundi, možda ćete imati sreće i da budete među 30 još srećnijih dobitnika koji će dobiti priliku da od 25 – 27 aprila 2023. godine budu na stazi Rikardo Tormo u Valensiji.

Tamo će KTM ugostiti 30 srećnika koji će učestvovati na privatnom testu sa kompletnim KTM mehaničarima. KTM navodi da će na tom testu biti prisutan i KTM heroj iz MotoGP šampionata. Budući da će se 30. aprila nešto dalje voziti MotoGP trka na Herezu, vrlo je lako da će test posetiti neko od trenutnih KTM vozača ili će ta čast pripasti Dani Pedrosi.

U svakom slučaju, biće to jedan lep događaj za 30 srećnih vlasnika KTM RC 8C motocikla.

Utiske o KTM RC 8C možete postaviti u temi na forumu.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.