NaslovnaMoto GaražaMitas će na EICMA sajmu predstaviti TOURING FORCE sport touring pneumatike

Mitas će na EICMA sajmu predstaviti TOURING FORCE sport touring pneumatike

-

Kranj, 30. oktobar 2018. – Mitas, deo Trelleborg grupe, predstaviće svoju potpuno novu TOURING FORCE sport touring pneumatiku, na EICMA sajmu u Milanu, u Italiji, od 6. do 11. novembra na štandu I73, u hali 9.

Ksenija Bitenc, direktorka sektora za motociklističke pneumatike i unutrašnje gume, kaže: “Ponosni smo što smo proširili naš asortiman radijalnih pneumatika sa novom TOURING FORCE sport touring pneumatikom. Poslednjih godina stekli smo dragoceno iskustvo i znanje u razvoju sopstvenih SPORT FORCE+ i TERRA FORCE-R radijalnih pneumatika. Ovi proizvodi visokih performansi postavili su temelje za uvođenje veoma zahtevnog sport touring segmenta.”

Dizajn gazećeg sloja, koji je razvijen virtuelnom 3D tehnologijom, završava se pre bočnog zida pneumatike i osigurava maksimalnu kontaktnu površinu kod nagnutih uglova. Položaj, pravac i dubina udubljenja pružaju izuzetne vozne karakteristike na različitim putevima i u različitim vremenskim uslovima.

Sa novom MCTT tehnologijom (Multi Compound Tread), centralni deo gazećeg sloja TOURING FORCE pneumatike pruža rastuću kilometražu, a bočni delovi gazećeg sloja garantuju odlično prianjanje u ekstremnim uglovima.

Specijalna jedinjenja su razvijena tako da garantuju najbolje vozne performanse i savršenu uravnoteženu brzinu habanja. Kombinacija dizajna gazećeg sloja i MCTT tehnologije kao rezultat daje maksimalno moguće prianjanje i na mokrim i na suvim putevima. Visok sadržaj silicijum dioksida i specijalni aditivi ne samo da obezbeđuju optimalno prianjanje pri niskim temperaturama i na mokrim površinama, već tokom korišćenja smanjuju i migraciju komponenti iz gume na površinu pneumatike, čime se obezbeđuju konstantne vozne karakteristike tokom čitavog životnog veka pneumatike.

Mitas TOURING FORCE pneumatika je dizajnirana tako da se dobro ponaša na različitim tipovima sport touring motocikala i predstavlja dobar izbor za vozače koji idu na duža putovanja sa saputnicima i prtljagom, kao i za one koji više vole samostalne sportske i dinamične vožnje.

Mitas TOURING FORCE pneumatike biće puštene u prodaju u martu 2019. godine. Dodatne dimenzije biće postepeno na raspolaganju tokom 2019. godine.

Dimenzije pneumatika:

Prednje
120/60ZR17 (55W) TL Na raspolaganju u martu 2019.
120/70ZR17 (58W) TL Na raspolaganju u martu 2019.

Zadnje
160/60ZR17 (69W) TL Na raspolaganju u martu 2019.
180/55ZR17 (73W) TL Na raspolaganju u martu 2019.
190/50ZR17 (73W) TL Na raspolaganju u martu 2019.
190/55ZR17 (75W) TL Na raspolaganju u martu 2019.

Za više informacija o Mitas TOURING FORCE pneumatikama i ostalim proizvodima, posetite www.mitas-moto.com.

Ivan Pavlović
Ivan Pavlović
Osnovao bjbikers.com sajt davne 2005. godine, sa idejom da okupi motocikliste koji vole putovanja, vikend vožnje, moto sport i samostalno popravljanje svojih dvotočkaša. Inicirao većinu tradicionalnih BJB akcija. Minimizovao je vožnju motocikla po gradu, fokusirao se na moto stazu i višednevna putovanja. Suprug, otac dvoje dece.